Mijn eerste keer op zolder

Op het afgesproken tijdstip draai ik de sleutel om. Twee trappen op, richting zolder. Daar liggen polsboeien en een blinddoek klaar.
ik ben erg onder de indruk van Uw ruimte. Zoveel attributen heb ik nog nooit bij elkaar mogen zien. En keurig opgeruimd, netjes verzorgd.
ik realiseer me dat het niet de bedoeling is te lang te blijven kijken naar al dat moois. ik kleed me uit.
Nog nooit heb ik polsboeien om gehad, laat staan zelf omgedaan. Hoe strak moeten de boeien? mijn polsen zijn niet zo breed, het laatste gaatje van de gesp lijkt me prima.
En dan die kettingen er aan, het verraadt me als ik niet stil zit. Er rest mij niet anders dan aan de opdracht voldoen. Boeien om, mezelf blinddoeken en geknield wachten tot U naar boven komt.

ik probeer me te concentreren, voel spanning, voel opwinding. Dan hoor ik Uw hakken beneden tikken. U komt 1 trap op. ik blijf luisteren, mijn armen heb ik in mijn nek, kippenvel en opwinding. Het duurt nog even voordat U de tweede trap op komt. Vijf minuutjes nadat ik de sleutel mocht omdraaien staat U naast me.

Voor het eerst hoor ik Uw stem van zo dichtbij. U klinkt tevreden, het neemt wat spanning bij me weg. ik voel Uw aanraking, strelend met Uw nagels. U plaagt mijn huid. Er is geen weg terug, ik wens geen weg terug, laat me thuiskomen Meesteres, schiet door mijn hoofd.

U gebiedt mij op te staan. U pakt de ketting beet en neemt me mee naar de muur. ik heb gezien dat het Andreas kruis daar prijkt. Nog nooit heb ik vastgestaan. U stelt hierover ook vragen. Hoe ervaren ik ben, wat ik zoal heb meegemaakt. Bij elke handeling die volgt, blijft U mij in de gaten houden. U stelt vragen met een zachtaardige en gecontroleerde stem. Maar tevens dwingend.

U zet me vast en begint mijn ballen te kneden, er aan te trekken en te pijnigen. ik probeer rechtop te blijven staan. Ook als U mijn tepels betast, knijpt en uiteindelijk van klemmen voorziet. U vraagt of ik eerder klemmen op mijn tepels heb gehad. ik antwoord met ‘Ja Meesteres’. Dat is voor U reden om het me iets zwaarder te maken. Het voelt alsof er gewichten aan komen te hangen, maar ik kan het gevoel niet plaatsen. Te meer omdat U ondertussen met een trillend apparaat langs mijn pik en ballen gaat. Uw conclusie voelt terecht, ik ben een sletje. Uw vraag of ik wel een gefantaseerd heb over jongens, kan ik niet ontkennen. En of ik nog maagd ben. ik ontken, anderhalf jaar geleden werd ik met een voorbinddildo genomen. ik merk dat U dit interessante informatie vindt. Het windt me op, ik geniet van dit lustgedeelte, ook al is het vooralsnog woordelijk. En dat ontgaat U niet. U besluit mij nog meer vast te zetten. mijn pik staat omhoog langs mijn lijf, ik denk met een touwtje. Om mijn dijbenen komen riempjes. Met mijn polsen vast aan het kruis, kan ik echt geen kant op. En ik maak kenbaar aan U dat ik geen kant op wil. U stelt me gerust, er lijkt sprake van wederzijds gevoel. En op dat moment ben ik verkocht. U bent waar ik naar verlangd heb al die jaren.

U vraagt of ik wel eens een zweep op mijn lichaam heb gehad. Ja, maar niet heel vaak. Geen striemen, vraagt U mij. ik bevestig, ik doe dit heimelijk. U respecteert dat, maar weet als geen ander mij pijn te gunnen. Met iets van leer zo voelt het. En later ook iets van riet. U belooft me dat ik na afloop het tweede attribuut mag zien. ik kan niet ontkennen dat het een aantrekkelijke pijn is die dit speeltje met zich mee brengt. U vraagt me vervolgens of er wel eens gewichten aan mijn ballen hebben gehangen. ik ontken. Voor U reden om dit de eerste keer te laten zijn. ik voel hoe U mijn ballen afbindt en er iets aanhangt. Dit blijkt een jeau des boules bal te zijn. Eentje, er resten in de toekomst mogelijk nog vijf. mijn tepels zijn ondertussen ook flink pijnlijk, zeker als U de klemmen verwijderd. U vangt me op, ik mag op Uw schouders rusten. ik bedank U, vertel dat U me geruststelt.

De volgorde ben ik door mijn roes een beetje kwijt. U wisselt pijn en lustprikkels af. Even later maakt U mij los. ik hoor dat U een bankje naar me toe schuift. Hier moet ik op gaan liggen. pik en afgebonden ballen door het gat. Als ik uiteindelijk goed lig, benen omhoog, polsen vast en een riem om mijn middel zodat ik er niet af kan vallen begint U mij te vingeren in mijn kontgaatje. Het begin is heftig, dat merkt U. U vraagt hoe lang het geleden is, en U besluit meer glijmiddel te gebruiken. Terwijl U me plagerig en zeer intiem vingert betast U ook mijn pik. ik voel mezelf heel geil worden. U merkt het ook, U vingert dieper. ik merk dat ik mezelf op Uw vingers begin te neuken als een sletje. Een orgasme kan niet lang meer uitblijven. ik geef dit aan, U geeft toestemming mijn slettenzaad te spuiten. Terwijl U mij vingert en aftrekt kom ik heftig klaar. ik ben even van de wereld. U vangt me op, U maakt me los.

Daar sta ik, klaargekomen en thuisgekomen bij U Meesteres. U vindt dat ik U nog niet mag zien. U geeft me een zoen en vertrekt. Als U de ruimte verlaten heeft mag ik mezelf van de blinddoek ontdoen en de boeien los maken. ik kijk om me heen. Zie mijn eigen geil op de grond liggen. ik besluit het voor U op te ruimen. ik kleed me aan en vertrek even later. Als ik van U de sms ontvang ‘Ik ben super tevreden en wil nog veel meer met je spelen’ ben ik als een kind zo blij. ik kan niet wachten tot een volgende keer.

 

2/2011

 

Over 519-094-474 27 Articles
bezit geregistreerd onder nummer 519-094-474

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*