Let’s play!

Zoals afgesproken, de deur stond open. De speelruimte is op zolder. Daar ligt een zeer heldere opdracht. ‘Let’s play’ is de opening, en de zenuwen verliezen het van de opwinding. ‘Doe een condoom om de buttplug en breng deze in’. Als ik uitgekleed ben vul ik mezelf met de plug. Goed formaat om mee te beginnen. Maar lastig om erin te houden. ik moet op het bed knielen en mezelf een blinddoek om doen.

Enkele minuten later komt de Meesteres naar boven. Ze klinkt opwindend, Haar aanraking teast. Ze duwt op de plug, neukt me er vlug mee. ik kreun en voel dat het bijzonder gaat zijn. Ze vraagt of ik vaker een sessie heb meegemaakt. ik bevestig. En inderdaad, klemmen op mijn tepels is geen probleem. Maar dit zal een beproeving blijken. Terwijl ik dit verslag een dag later schrijf, voel ik mijn tepels nog. Een mooie herinnering.

Ze leest hardop voor wat ik zoal geschreven heb in de mail, mijn fantasie. En ja, ik heb echt geschreven dat cock&ball torture een verlangen is. Niet veel later volgen een paar stevige klappen op mijn ballen. ik verkramp en de plug schiet uit mijn kontgaatje. Dit zal ik bezuren krijg ik te horen. Terwijl mijn tepels bijna de klemmen zijn vergeten. Tot eraan getrokken wordt. Ook volgt er een spanking. En mijn penis krijgt het ook te verduren. ik krijg iets straks om mijn ballen. Meesteres knijpt erin. Het blijkt uiteindelijk een parachute te zijn waar gewichten aan kunnen. Tikken op mijn billen, ballen en eikel. ik ben te onrustig. Meesteres maakt hier een einde aan door mijn enkels en polsen te voorzien van metalen boeien. Deze zijn verbonden aan elkaar met een ketting.

Geboeid en met mijn kont omhoog ben ik geheel toegankelijk. En krijg een dildo te verwerken. Eentje die oneindig lijkt. ik word ermee geneukt. Als Meesteres de dildo loslaat voelt het alsof ik ook deze niet in mijn kontje kan houden. Maar deze is zo lang dat ik als snel de rest voel en geniet van de neppenis in mijn achterste. Meesteres neukt me ermee. Vervolgens moet ik rechtop zitten. Hoe rechter ik ga zitten, hoe dieper de dildo in me verdwijnt. Terwijl ik mezelf neuk, is het tijd om me weer te herinneren aan de tepelklemmen. ‘Of was je deze vergeten?’. In beide wordt geknepen, de pijn is gigantisch. ik schiet ineen en daarmee gaat de dildo op z’n diepst. Meesteres trekt me rechtop. Ze verwijdert de klemmen rigoureus. Ze vangt me op, ik verga van de pijn. Maar kom op adem als Ze me vasthoudt.

mijn tepels worden gemasseerd, pijnlijk maar ook rustgevend. Zeker in combinatie met het mogen voelen aan het lichaam van de Meesteres. Warme en zachte rondingen. Borsten, billen, buik en heel even Haar venusheuvel. Ze draait zich om, waar ik het lef vandaan haal. Niet veel later lig ik op mijn rug, vastgebonden aan het bed. Snakkend naar adem. Meesteres schept het een genoegen om middels facesitting mij van adem te onthouden. Eerst met string. mijn hoofd kan geen kant op als Ze Haar billen om mijn hoofd klemt. ik proef Haar vochtige slipje. Deze zal niet veel later uitgaan. Ze rijdt mijn gezicht, mijn tong is gretig. ik penetreer Haar met mijn tong. Ze rijdt me, Ze kreunt, ik doen mijn best. Het grootste compliment voor een slaafje, Meesteres komt meerdere keren klaar.

Tevreden gaat Meesteres rechtop zitten, Haar kutje boven mijn open mond. Haar Nectar vloeit naar binnen. ik dien het keurig naar het toilet te brengen. Maar de Champagne van de Meesteres in mijn mond, loop ik de trap af. ik deponeer het keurig in het toilet. Als ik weer boven kom hoor ik of mijn gedrag een beloning heeft verdient…niet veel later spuit ik heftig mijn slettenzaad…

Over 519-094-474 27 Articles
bezit geregistreerd onder nummer 519-094-474

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*