Kinky Winky Kinkel

Door de film “The Best of the New York Erotic Film Festival (1974) maakte ik voor het eerst bewust kennis met Kinky Winkelen. De film was een compilatie van de beste korte films op erotisch gebied uit die tijd. In de jury hadden mensen als Andy Warhol en Woody Allen gezeten en als de term bestond zou je deze film arty softcore kunnen noemen. Ik kan me eigenlijk weinig meer van de film herinneren maar wel een scene waarin een vrouw bij de groenteboer erotisch groente en fruit gaat kopen, aubergines met haar vingertoppen streelt en dergelijke. Herkenbaar, want het kopen van erotische en zelfs kinky artikelen bij nietsvermoedende vanilla middenstanders is altijd weer grappig of spannend.

best-of-new-york-erotic-film-festival

Maar sinds de Gamma inspeelde op de 50 Shades of Grey trend en advertenties voor touw en duct tape zette in de Metro is daar wel weer een beetje de aardigheid af. Elektrische vliegenmeppers, zakklemmen voor kruidenzakjes, alcohol en scheermesjes, het blijft leuk winkelen natuurlijk. Toen ik ooit eens voor een vibrerende penisring geen passende batterijtjes meer kon vinden kwam ik uiteindelijk uit bij een winkel voor hoorapparaten. Toen ze wilden weten waar die batterijtjes voor waren heb ik maar gezegd: “voor een hartslagmeter΅. Tegenwoordig heb ik altijd de uitdrukking: “het is voor een bedrijfsuitje van het Sociaal Fonds Bouwnijverheid” paraat, want die zin doodt elke conversatie in de kiem. Alleen: geeft het me nog een kick? Mwah. Het is tijd voor iets dat NOG enerverender is dan het aanschaffen van een scheerkwast voor stimulatie van de eikel tijdens masturbatie. Iets dat spannender is dan het uitzoeken van gemberknollen bij de toko in je buurt voor “ginger play”. Iets dat net effekes meer prikkelt dan het op de band leggen van Roze Venus scheermesjes voor het scheren van de eigen balzak.

Daarom is er nu the next level van Kinky Winkelen en ik noem het: Winky Kinkelen! Winky Kinkelen is nieuw. Het is fris. Het zet de wereld op zijn kop en is dus revolutionair. En omstreden. Winky kinkelen daagt uit en zet aan tot denken…… Winky Kinkelen kan ook heel goed retro zijn. Nieuwe wijn in oude zakken, dat is Winky Kinkelen. Winky Kinkelen kan vreselijk duur zijn, maar ook geheel kosteloos!

Winky Kinkelen is:

  • Het gebruik van tepelklemmen in plaats van houten knijpers voor het ophangen van je was (v/a slechts 10 EUR per paar) en wachten wat de buren zeggen.
  • Gebruik van een zware ballstretcher (50 EUR) in plaats van een glazen sneeuwbol als presse papier op kantoor en kijken wie er rode oortjes krijgt.

Ho. Stop. Winky Kinkelen te duur? Probeer dan deze eens:

  • Het gebruik van een Sinterklaaskostuum (rond 100 EUR) i.p.v. een liturgisch gewaad tijdens het opdragen van de mis en dan zien of het iemand opvalt.
  • Het gebruik van kinky top-items zoals ezelsperma en shock collars (beide enkele tientjes) in spelshows op prime time in plaats van te genieten van dure top-artiesten met talent.
  • Voor mannen: bij een routine onderzoek in het ziekenhuis de mooie vrouwelijke arts ervan overtuigen dat er mogelijk prostaatproblemen zijn ontstaan die onverwijld rectaal onderzoek nodig maken. Dat is Kinky Winkelen zeg je? Misschien wel. Maar als je na afloop zegt: “mijn vriendin doet het beter” dan ben je weer aan het Winky Kinkelen.

Duidelijk zo? Denk er even rustig over na, laat het even bezinken, laat het even op je inwerken en gebruik vooral je fantasie. Ik wens iedereen een fijne Winky Kinky Werkweek!

© luckyman 2015


omslag-v02-4001

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*