bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Facesitting met extras

Meesteres Bianca heeft een nieuwe optie toegevoegd aan haar uitgebreide lijst van mogelijkheden, facesitting met sheten. Stel je voor je Meesteres haar volle kont daalt op je neer en sluit je af van alle zuurstof.  Eerst lig je helemaal stil, je geniet er van zo dicht bij het heiligste plekje van je Meesteres te zijn. Slecht een dun stukje stof zit er tussen je lippen en vrouwelijkheid. Je neus drukt tegen haar kontgaatje aan. Je denkt oo had ze nu maar niets aan dan zou je haar vol kunnen ruiken en proeven maar je weet dat je nooit zal mogen. Na een minuut begin je bewegen je longen schreeuwen om lucht en je probeert je hoofd te schudden. Meesteres roept stil blijven liggen je houd het nog even vol maar begint dan te panikeren. Je denkt dat je daar ter plekke zal stikken in de warmte van Meesteres geen slechte plek om dood te gaan maar liever toch iets later. Net als je denkt nu red ik het niet meer, heft Meesteres een klein beetje haar kontje op een klein beetje lucht komt je kant op en waarna je het gretig probeert in de te ademen laat Meesteres een luide scheet vol in je neus. Je kan niets anders dan alles volledig in je opnemen en je geniet er van Meesteres haar afval is jouw bron te leven. Net als je de scheet opgesnoven hebt gaat Meesteres weer zitten en begint het spel weer van voor af aan.

Wil je dit meemaken boek dan een sessie met Meesteres Bianca

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*