De Sauna

MAdame Caramel

Meesteres was een avondje aan het stappen met een collega Meesteres. Om de dames alle vrijheid te geven lekker te praten moest ik thuis blijven. Hoewel ik het liefst 24u per dag bij Meesteres was kwam het me nu niet zo slecht uit. Eerst het huis opgeruimd, gekookt voor mezelf en dan het bad gevuld, film op tablet en lekker film kijken in bad. Ik was halverwege de film toen ik een bericht van Meesteres kreeg, Come here. Snel afgedroogd en aangekleed en met de taxi op zoek naar Meesteres. Ze waren nog lekker een dessertje aan het eten toen we binnen kwamen. We gaan naar de stripclub en jij gaat mee zei Meesteres toen ik eenmaal goed en wel zat. Ik ok…. Ik ben al eens eerder met haar naar de stripclub geweest. Heel apart de helft van mensen kennen haar daar en ze heeft bijna meer aandacht dan de strippers. Ik zelf weet niet of ik nu moet kijken naar de strippers of niet, heel ongemakkelijk. Ik los het op zoals ik altijd doe, aandacht 100% op Meesteres en dan komt het wel goed. Het kwam ook goed het werd steeds gezelliger. Ik begon te genieten van de danseressen, zeker de latina meisjes maken er een mooie show van. Het begon laat te worden en we waren best wel dronken. Meesteres zei, laten we naar de sauna gaan. Ik euch nu op dit uur, ja hoor geen probleem ik ken er eentje die 24h per dag open is, ok dan.

Daar aan gekomen was het de bedoeling dat je volledig naakt ging. Ik heb er normaal geen problemen mee als ik niemand ken, de kans dat ik nu iemand tegen zou komen schatte ik op nul. Na me omgekleed te hebben in de heren kleedkamer stond ik terug naast Meesteres. Ze moesten lachen en wreef over me rug, mmm nice. Op eens dag ik shit, mijn rug zit nog vol met markeringen van de zweep en mijn kontje ziet er na de cane (tot bloedens) uit als een streepjes kunstwerk. Tja niets meer aan te doen we gaan er voor. Eerst doken we snel in whirlpool, dan het stoombad daarna het zwembad in. Niemand die iets zei, natuurlijk niet waarom zouden ze. Ik genoot van het warme water en het gezelschap van Meesteres. Toen raakte ze aan de praat met een andere vrouw, die vroeg na een tijdje wat Meesteres voor werk deed. Zonder aarzelen zei ze, ik ben een dominatrix kijk maar en ze draaide me om ze dat ze mijn rug kon zien. Ik voelde eigenlijk geen schaamte, ik was voor het eerst sinds lange tijd trots op mijn lichaam. Ik was overduidelijk van haar, door haar getekend als de hare. Ik kroop dicht tegen haar aan in het zwembad en voelde me zoals zo vaak als ik bij haar ben geliefd en beschermd. De vrouw waar ze mee sprak zei, jullie zijn een mooi koppel en begon over heel iets anders alsof ze elke dag met een Dominatrix in de sauna sprak. Wat is Londen toch een leuke stad op dit gebied!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*