BDSM Workshops

Ooit was er een moment dat ik een etiket kon plakken op mijn verlangen en had het gemis in mijn vanilla relaties een naam gekregen. De naam: BDSM. En met deze naam kon ik eindelijk mijn aangeboren gevoel voor dominantie en sadisme accepteren en waarderen. Ik was niet alleen…!

BDSM, een naam waarop ik kon zoeken, in de hoop op antwoorden. Maar ik vond ze niet. Niet echt. Ik hoopte iets te vinden als het antwoord op de vraag ‘Hoe word ik een goede Meesteres?’

Of een workshop waar ik op een veilige manier alles kon leren, kennis kon opdoen over de verschillende speeltjes. Maar ook dat vond ik niet.
Het antwoord heb ik uiteindelijk gevonden in de tientallen, misschien wel honderden gesprekken met slaven en dominanten, de ervaring met speeltjes heb ik uiteindelijk opgedaan in een SM-club en door veel te oefenen, te leren, te vragen, te vallen en weer op te staan.

Met deze workshop wil ik jou helpen. Dom en/of sub, ik neem je mee in de wonderlijke wereld van BDSM. In deze workshop leer je schroom te verliezen en op te gaan in het spel, ook maak je kennis met verschillende materialen die je D/s relatie nog mooier, intenser en spannender kan maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden, informeer hier vrijblijvend naar. Deze workshop is er voor jou of jullie. Mensen die op een veilige en discrete wijze de wereld van SM willen verkennen.

De workshops:
BDSM Workshop voor Koppels
BDSM Workshop voor single Dom
BDSM Workshop voor single Sub

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*