Veerle – Deel 2

De dagen volgende elkaar op en ik keek elke morgen uit naar het moment dat Veerle binnenkomt. Ik weet niet hoe het mogelijk was maar ze leek zich elke dag sexyer te kleden. Op het einde van de dag kwam ze naar me toe en zei. Peter ik krijg dit weekend een nieuwe slaapkamerkastje en mijn vriend is heel het weekend weg. Ik wil dat je zaterdag om 3 uur ’s middags bij mij thuis bent. Ik keek haar met grote ogen aan en zei sorry maar ik heb altijd voetbal op zaterdagmiddag. Haar glimlach verdween en ze keek me aan met een ijzige blik. Na een lange stilte zei Veerle uiteindelijk, Peter het was geen vraag, ik zeg het je. Ongemakkelijk keek ik naar beneden en zei, ja mevrouw. Haar glimlach kwam terug, goed zo, dan zie ik je zaterdag, breng iets lekkers mee voor me.

Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan, de vrouw van mijn dromen nodigt me uit bij haar thuis en dan zeg ik dat ik niet kan. Wat is er mis met mij, gelukkig heeft ze me nog een tweede kans gegeven. Het was dinsdag dus ik had nog een paar dagen om iets lekkers te verzinnen. Zou zo daar een volledige maaltijd mee bedoelen, een snoepje of misschien iets dat lekker ruikt of zou ik eerder gaan voor een fles champagne.

Het was zaterdag en ik stond in de winkel, ik besloot om voor de champagne te gaan. Ik had eens gelezen dat aardbeien en champagne een uitstekende combinatie waren, dus ook nog maar een bakje aardbeien mee. Ik kreeg opeens een berichtje op mijn telefoon, hé stalker moet je niet vragen naar mijn adres? In al mijn opwinding helemaal vergeten dat ik niet eens wist waar Veerle woont. Ik antwoordde sorry Mevrouw mag ik uw adres a.u.b.? Ik kreeg meteen haar adres terug gestuurd gelukkig blijkt ze vlakbij te wonen. Klokslag 3 uur kwam ik bij haar appartement beneden in de hal stond een al een grootte doos klaar. Ik belde aan ze zei, breng de doos mee naar boven het is op de 8ste verdieping en o ja de lift is stuk. De verbinding was meteen verbroken ik keek even moedeloos naar de doos en naar de fles champagne en aardbeien in mijn handen. Geen mogelijkheid om alles in 1 keer boven te krijgen.

Ik zette de champagne neer en met veel moeite tilde ik de doos op, dat zou nog wat worden om deze 8 verdiepingen omhoog te krijgen. Met veel moeite sleurde ik de doos 1 verdieping omhoog, ik was volledig bezweet en buiten adem. ik moest even bij komen. Op eens hoorde ik Veerle van boven schreeuwen, schiet eens op, ik heb niet heel de dag de tijd en wees voorzichtig als hij beschadigd raakt mag jij een nieuwe halen. Ik zuchtte eens diep en begon aan de lange zware tocht naar de 8ste verdieping. Na een half uur boven aan gekomen de deur stond open maar ik kon Veerle nergens zien. Opeens hoorde ik uit de badkamer, Peter ik neem even een bad zet jij ondertussen het kastje in elkaar in de slaapkamer. Ja Mevrouw zei ik snel en ging naar haar slaapkamer. Wow wat een smaak heeft deze vrouw alles was modern en strak.

Voor haar bed lag in een klein hoopje haar slipje. Ik staarde er even naar en kon het niet laten. Ik raapte haar slipje op en rook er aan. Haar vrouwelijke geur snoof ik diep in mij op. Ik werd meteen hard. Ik keek even naar de badkamer en dacht ze is nog wel even bezig en begon langzaam te rukken. Ik duwde haar slipje volledig tegen mijn gezicht en kwam klaar. Juist op dat moment hoorde ik haar roepen, schiet het een beetje op? Ja mevrouw riep ik terug, mijn sperma lag over het parket maar ik kon even niet snel iets vinden om het op te ruimen. Ik nam haar slipje en maakte de vloer daarmee zo goed als mogelijk schoon. Als een razende begon ik het kastje in elkaar te zetten.

Ik was net begonnen met het kastje toen Veerle binnen kwam. Ze had alleen een kamerjas aan die een beetje openstond. Ik kon haar mooie lange benen zien, ze boog zich naar me toe en zei, wat heb je voor lekkers mee? Ik schrok even, sorry het staat nog beneden helemaal vergeten Mevrouw. Wel wat sta je hier te doen halen en snel. Ik rende de 8 verdiepingen naar beneden gelukkig stonden de fles en aardbeien er nog. De 8 verdiepingen terug naar boven, weer volledig buiten adem vond ik Veerle in de woonkamer. Ze keek me aan en zei wat sta je daar raar. Als je mij iets geeft dan ga je voor me zitten op je knieën, kijk naar beneden en steek je handen uit met je cadeau er in. Je wacht zo tot ik de tijd heb om te kijken wat je voor me hebt, begrepen. Ja mevrouw en ik ging snel voor haar zitten.

 

Ik zat daar pijnlijk op mijn knieën Veerle zei niets. Mijn armen begonnen pijn te doen en te trillen maar Veerle deed alsof ze me niet zag. Uiteindelijk na wat een eeuwigheid leek te duren zei ze. Ik lust geen warme champagne. De moed zonk me in mijn schoenen. Ik wist niet wat te doen, mijn Veerle was ontgoocheld in me. Uiteindelijk zei Veerle maar je idee was wel goed. Er staat een fles in koelkast wissel deze om en breng me een glas. Daarna kan je verder gaan met het in elkaar zetten van het kastje. Je hebt nog een kwartiertje en dan wil ik je uit mijn huis. Ja Mevrouw zei ik snel. In de koelkast stond inderdaad een fles champagne, een duurder merk dan die van mij. Ik moest nog zoveel leren over Veerle. Snel schonk ik een glas in. Ik zocht een schaaltje voor de aardbeien. Ging voor haar zitten met in de ene hand het glas champagne en in de andere het schaaltje schoongemaakte aardbeien. Deze keer nam ze het gelukkig meteen aan en snel ging ik verder met het kastje.

 

Precies een kwartier later kwam ze de slaapkamer binnen. Haar kamerjas stond iets meer open en ik kan haar volle borsten zien. Ik voelde me weer hard worden voor haar. Veerle keek me aan en zei, wat goed van je Peter je verdient een beloning. Met haar voet schoof ze haar gebruikte slipje vol met mijn sperma naar me toe. Doe deze in je mond geniet van mijn geur en smaak. Ik aarzelde ik wilde helemaal haar met mijn sperma doordrongen slipje in mijn mond doen. Ze keek me aan vol ongeloof, je zou vereerd moeten zijn en je kijk er naar alsof je het vies vind. Dit is een enorme beloning en je wilt het niet? Sorry mevrouw natuurlijk wil ik het wel graag zelfs en ik stak snel haar slipje in mijn mond.

Ik proefde mijn sperma maar gelukkig ook haar vrouwelijkheid. Veerle ging op het bed zitten, haar benen een klein beetje open. Ik kon net haar kutje een beetje zien. Ik wreef mijn harde penis door mijn broek heen. Doe niet zo gek zei ze, doe je broek uit en ga lekker rukken dat is je beloning voor je goede werk vandaag. Ik deed snel mijn broek uit ging vlak voor haar zitten op mijn knieën waardoor ik mijn ogen op dezelfde hoogte waren als haar kutje en begon te rukken. Haar slipje in mijn mond, haar mooie benen en zicht op haar kutje zorgde ervoor dat ik na een paar keer rukken klaar kwam. Een waterige straal spoot in mijn lul. Wat weinig zei ze, heb je al zitten rukken vandaag misschien? Vanaf nu mag je alleen nog maar rukken als ik je eerst toestemming heb gegeven, begrepen? Ik stamelde wat onverstaanbaar met mijn mond vol slipje. Veerle zei in de badkamer staat spray en een doekje ruim je zooi op en ga naar huis. Ik wilde haar slipje uit mijn mond halen maar Veerle zei lachend, die wil ik niet meer laat maar lekker zitten tot thuis. Ik deed snel mijn broek weer aan en liep naar de deur. Ik keek nog een keer achterom naar Veerle, o ja kan gewoon de lift nemen daar was niets mis mee vandaag ….

 

Lees deel 3

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*