Veerle – Deel 1

Ik zou eigenlijk helemaal niet mogen klagen. Ik verdien goed, ik heb goede vrienden en familie eigenlijk heb ik het best goed voor elkaar. Wat ik mis in mijn leven is vrouw een krachtige vrouw. Ik wil geen muurbloempje maar een vrouw vol leven eentje die weet wat ze wil in het leven. Dergelijke vrouwen kom ik niet zo vaak tegen en als ik er eentje tegenkom dan ziet ze me nooit staan. Zo gaan de jaren voorbij zonder veel hoogtepunten.
Tot op een morgen dat ik weer eens moedeloos naar mijn monitor zat te staren. Hoorde ik opeens achter me, hoi ik ben Veerle de nieuwe office manager. Ik keek om en zag bij mijn collega een jonge meid staat met rood krullend haar tot op haar schouders. Ze had laarzen met enorme hakken aan, waarschijnlijk gewoon omdat ze heel erg klein was maar mijn ogen bleven plakken aan het leer van haar laarzen. Het was alsof haar laarzen in een innige omhelzen waren eerst met haar kuiten en voeten. Ze liet een rondje door de ruimte en gaf iedereen een hand. Na lang wachten was ze eindelijk bij mij. Ze stak haar hand uit en ik keek haar heel even rechten in de ogen, maar ik kon haar niet op hetzelfde niveau aankijken en mijn ogen gingen meteen naar beneden naar haar prachtige leren laarzen. Ze moest lachen met mijn verlegen onhandigheid en terwijl ze mijn hand stevig en hard schudde zei ze. We zullen intensief samen werken dus vanaf zie je me elke dag. Ik kan alleen, “leuk” zeggen en bleef onhandig naar beneden kijken. Ze draaide zich om en liep naar haar kantoor terwijl mijn ogen haar bleven volgen. Wat een prachtige vrouw, ik kon me wel voor mijn kop slaan al mijn collega’s deden normaal en ik was weer de onhandige.
De rest van de dag kon ik alleen nog maar aan haar denken en probeerde uit alle macht nog een glimp van haar op te vangen maar helaas ik zag haar niet meer. Ook de volgende dag kon ik geen excuus vinden om naar het secretariaat te gaan. De rest van de week verdween ze langzaam uit mijn gedachten tot ik bij de waterkoeler stond en wat water nam. Opeens voelde ik iemand zachtjes tegen me aan stoten, het was Veerle in een zachte stem zei ze oo sorry ik zag je niet staan. Ik stamelde geef niets en liep snel terug naar mijn plek, daar bijna aangekomen keek ik nog even achterom ze keek nog steeds mijn kant op en ze glimlachte even.
Veerle was ondertussen hoofdrol speelster geworden in mijn ruk fantasieën. In mijn gedachten zag ik haar volledig in leren pakjes gehuld sensueel voor me staan. Ik kon haar bijna ruiken en voelen. Mijn fantasieën waren altijd heel kort want ik kwam in seconden hard spuitend klaar als ik aan haar moet denken. Ik wilde zo graag een gesprek met haar aanknopen maar wist niet hoe. Ik begon me beter te kleden, vaker naar de sportschool te gaan, Veerle had een enorme positieve werking op mijn leven. Ik ging eindelijk weer met plezier naar het werk en dat allemaal voor een glimp van mijn godin.
Op maandag zaten we met z’n allen te wachten op de kwartaal cijfers die door de site manager gepresenteerd zou worden. Veerle kwam de ruimte binnen lopen met in haar handen een laptop, een stapel papier en een pen. Terwijl ze liep viel de pen op de grond, ze keek er even naar en toen zonder op of om te kijken zei ze, Peter raap jij die even op voor me. Ik voelde me rood aanlopen en kon helemaal niet antwoorden. Langzaam kwam ik recht uit mijn stoel, liep naar voren en raapte de pen op. Ik kon alleen maar denken, ze kent mijn naam, ze weet wie ik ben. Ik gaf de pen aan haar en kon geen woord uitbrengen ze keek me aan en zei dankje. Ik liep weer terug naar mijn stoel al mijn collega’s keken me aan en vroegen zich af hoe het komt dat Veerle mij aansprak. Na de meeting was het borrel, normaal drink ik 1 biertje en ga dan naar huis, maar deze keer bleef ik plakken en bleef ik zo dicht mogelijk bij Veerle. Toen iedereen naar huis was en het alleen nog Veerle en ik was, zei ze Peter ruim even alles op ik moet nog even snel iets doen. Ik keek haar even aan en stamelde natuurlijk. Ze liep snel naar haar kantoor en ik bleef achter met de puinzooi, snel begon ik alles op te ruimen en na een kwartiertje was de meeting room weer saai als altijd. Ik liep naar het kantoor van Veerle en zag haar achter haar computer zitten, haar hoofd een beetje schuin waardoor haar haren haar ene schouder bedekten. Haar zwarte top waarin je duidelijk haar volle borsten kon zien, toen mijn ogen verder naar beneden gingen kon ik nog niet een stukje van haar zwarte leren laarzen zien. Opeens hoorde ik haar zeggen, je vind ze mooi hé?

Euch, pardon stotterde ik, mijn laarzen je vind mijn laarzen mooi hé, herhaalde Veerle. Ik voelde me rood aanlopen en wist dat ik iets moest antwoorden. Met veel moeite kraamde ik, “ja ze zijn prachtig”. Veerle moest glimlachen en zei, kom hier. Mijn voeten doen pijn ik wil dat je ze masseert. Ik voelde me meteen hard worden maar kon niet bewegen, ik dacht dat ik droomde. Ze keek me aan, tja dan niet maar het is je enige kans, mijn voeten doen echt pijn. Ik dacht dat ik gek werd nam een paar stappen naar haar toe. Ze stak haar prachtige slanke been mijn richting uit en zei, toe dan ik bijt niet, toch niet op kantoor voegde ze er lachend aan toe. Ik hield het niet meer en knielde neer voor haar voeten, langzaam deed ik de rits open. Met tweede handen nam ik de laars vast en verwijderde die van haar voet. Een geur die alleen een vrouwen voet kan hebben kroop in mijn neus. Mijn lichaam stopte en ik genoot met volle teugen van haar geur. Zachtjes schopte ze me en zei, dit is voor mijn plezier niet voor jouw, masseren en beter een beetje goed.

Snel begon ik met mijn handen over haar voeten te gaan en kneedde zachtjes in haar voeten. Mijn penis was ondertussen pijnlijk hard tegen mijn broek aan het duwen. Veerle zei zo is het wel genoeg mijn vriend komt me zo ophalen en je wilt toch niet dat hij je zo ziet, of wel? Ik voelde de vloer onder me vandaan knallen, vriend?, heeft ze een vriend?, mijn Veerle met iemand anders? Ja natuurlijk zo’n prachtige vrouw is natuurlijk niet alleen. Het feit dat ik niet antwoordde vatte Veerle op dat het mij niet uitmaakt. Ze zei prima, doe maar lekker door. Ik wilde nog stoppen maar ik kon haar prachtige voetjes niet loslaten. Ik hoorde een klein klopje op de deur en breed lachend kwam een man binnen, niet zomaar een man maar een echte. Op Veerles gezicht kwam de meest prachtige glimlach en zei dag schat kom even binnen, Peter is bijna klaar met me. Haar vriend kwam binnen en gaf haar een lange tongzoen, ik wist niet waar ik moest kijken, ik voelde steken van jaloezie maar vond het toch spannend en leuk om hun tweeën te zien zoenen.  Veerle brak te zoen af en zei tegen mij doen mijn laarzen weer aan en dan mag je naar huis gaan.

Ik knikte even en Veerle zei, antwoorden als ik je een opdracht geef. Ik stamelde “ja”, ja wie, ja hond?, ja stomme trut? Ik wist niet wat te antwoorden en zei kwam uiteindelijk uit op “ja mevrouw”  goed zo vanaf nu antwoord je altijd met “ja mevrouw” of “nee mevrouw” begrepen. Ik antwoordde meteen met “ja mevrouw” Ik deed snel haar laarzen aan en ging naar huis. Thuis gekomen ging ik meteen mijn slaapkamer in om lekker te rukken. Ik kon nog steeds een beetje de heerlijke geur van Veerle ruiken. Ik dacht terug aan het moment dat ik “ja mevrouw” moest zeggen en kwam weer hard klaar. De volgende dag was ik nog nooit zo vroeg op kantoor geweest. Veerle was er natuurlijk nog niet maar toen ze binnenkwam zei ze luid goedemorgen Peter, zachtjes antwoordde ik goedemorgen mevrouw, Veerle glimlachte en liep naar haar kantoor.

 

-= Kinky Peter =-

 

Lees deel 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*