The Kinky Web Awards

TKW Awards Met trots stelt The Kinky Web de eerste editie van TKW-Awards voor. Met deze awards willen wij de BDSM scene in Nederland en Vlaanderen een positieve impuls geven. Vooral willen wij met deze awards mensen in het zonnetje zetten die het afgelopen jaar (mei 2014 – april 2015) een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van BDSM en daarbinnen met name het Femdom als een positieve en respectabele lifestyle. Wij hopen dat hiermee The Kinky Web ook haar steentje gaat bijdragen aan de ontwikkeling van de BDSM en Kinky scene in Nederland en Vlaanderen.

Lees verder op de speciale awards pagina en nomineer voor Beste Dominant 2015; Beste Bdsm Event 2015 of Bdsm Ambassadeur 2015 onder iedereen die iemand nomineert wordt een bol.com bon verloot dus stuur snel je nominaties naar info@thekinkyweb.nl

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*