Kink on Sunday

Na onze eerste editie wisten wij al dat er een 2e editie zou komen, een speelfeest op zondag 26 april tussen 14:00 en 20:00 uur.

Kink on Sunday is toegankelijk voor iedereen, of je nu dominant of onderdanig, homo of lesbisch, transgender of travestiet bent.
Wees jezelf en respecteer de andere aanwezigen. Geniet van de zondag, geniet van jouw kink en deel dat met anderen.

Voor Kink on Sunday is geen dresscode ingesteld, trek aan wat jij leuk vindt of jou lekker staat. We waarderen het uiteraard wel als jij je best doet ; )
Electro Demo

Klaar voor een schokkende ervaring en een prikkelende gedachte om lijdend voorwerp te zijn…? AndereHan gaat speciaal op Kink on Sunday een electro-demo geven en hij zal laten zien wat er allemaal mogelijk is op de huid en wat mogelijk is om inwendig tot een ‘state of shock’ te komen.

Het pand van Lovehotel Bananas, dat naast de begane grond met bar en receptie nog twee verdiepingen telt, herbergt mooie kamers met baden, een jacuzzi, een sfeervolle bar en bovenal een grote speelruimte met diverse speeltoestellen. Spelen mag, maar dat hoeft niet. Je kunt natuurlijk ook gezellig ‘ socializen’.

Bij binnenkomst krijg je een bon waarop je drankjes worden aangetekend. Bij het verlaten van het feest kun je dan met de bon je drankjes afrekenen. Raak deze bon vooral niet kwijt!

Tijdens het feest zijn de Dungeon Monitors en de leden van de crew te herkennen aan een zilveren strik. Heb je vragen, schroom niet om hen aan te spreken.

Aanmelden doe je hier.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*