Fabulous Feet & High Heels Party Volume 21

“ for guys into boot licking, boot worshipping, foot massage, foot worship, foot jobs, foot sniffing, high heels lovers, nylonlegs & “everything to do with it” and for girls liking these guys.”

Fijn ontspannen feestje voor footlovers, highheellovers, nylonlovers, mannen die van voetengeurtjes en teennagelkleurtjes houden, voor Dominante en onderdanige voetaanbidders, en pure fetisjisten. Maar de nadruk ligt bij ons op de fetisj, niet op het BDSM-gehalte! Voor mannen die willen getrampeld worden, die een footjob willen, voor mannen die willen masseren, likken, ruiken …. én voor Dames die van schoenen, hakken, massages en voetverwennerijtjes houden, of die graag eens willen trampelen.

zondag 19 april van 15 uur tot 21 uur, Fetish Café Antwerpen

 foto’s zie http://mrskateforyou.wix.com/mrskatefabulousfeet

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*