Een sessie verslag met Lady Claire

Lady Claire
Yesss! Met veel enthousiasme en gezonde spanning sta ik voor de deur van SM studio ClubFreeDome in Den Haag. Mijn allereerste workshop als beginnend Meesteres gaat beginnen. Ik heb er zin in! Meesteres Claire doet open en ik voel me gelijk vertrouwd bij haar. Mistress Claire is een zelfbewuste, open en hartelijke, maar tevens professionele Meesteres die naadloos aansluit op de belevingswereld van de ander, zonder zichzelf te verliezen en dit dominant terug geeft op onvoorspelbare wijze. Dat zij streng en grensverleggend is … daar heb ik geen twijfels over.. Ik maak ook kennis met haar Slaaf Jack die tijdens de workshop dient als oefenslaaf. Iemand met jarenlange ervaring en kennis die mij laat kijken door “de bril van de Slaaf” en mij waardevolle tips en handvaten geeft. Ik krijg een rondleiding in ClubFreedome en maak kennis met de speeltoestellen en attributen. De ruimte ademt een prettige, persoonlijke en ontspannen sfeer. Alles is hygiĆ«nisch en ordelijk. De diversiteit van de attributen is enorm! Daar kan ik alleen van dromen en ik lik mijn lippen af van genot Na een kop thee…..
Wil je heel dit verhaal lezen kijk dan op Workshop bij Lady Claire

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*