Club Femme #9 – 9 Mei 2015

club femme
Club Femme Beste Event 2015

Een FemDom party op een prachtige locatie in Den Haag: mooie kamers, bubbelbaden, meerdere speelruimten.
Enkel toegang voor FEMDOM’s en male submissives.

Elke FemDom/Domina/Meesteres/Mistress is welkom met haar submissive(s).
Er is mogelijkheid tot ontmoeten, praten en spelen.

Single male submissives zijn ook welkom maar wij hanteren – om de verhouding evenredig te houden – hiervoor wel een aanmeldlijst. Meld jij je aan als single submissive dan ontvang jij een uitnodiging op basis van het beschikbare aantal plaatsen. Het kan dus zijn dat jij je aanmeldt, maar niet word uitgenodigd voor deze editie omdat wij de verhouding FemDom/submissives goed willen houden. Single submissives die niet uitgenodigd worden komen op de wachtlijst voor de volgende editie.


Aanmelden kan hier.

1 Reactie op Club Femme #9 – 9 Mei 2015

  1. As zaterdag kom ik voor het eerst met mijn pup een avond bij wonen. Ik heb al aangegeven dat wij nieuwelingen zijn, maar wordt daar zaterdag nog aandacht aan gegeven. Moet ik mijn eigen gereedschap mee nemen of wordt gereedschap van jullie gebruikt? Alvast bedankt voor de toelichting. Karin

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*