Tijgerbalsem en subspace

Ik las gisteren een berichtje op fetlife over iemand die naar middeltjes zocht om zichzelf te straffen. Hij was aan het experimenteren met tijgerbalsem. Tijgerbalsem is niet echt een straf, Meesteres gebruikt het soms bij mij maar eerder als een beloning om me geil te maken vaak tijdens goede caning sessies.

Zo was ik een paar maanden terug volledig vast gebonden en kon ik geen kant meer op. Ze was me al even flink aan het bewerken met haar cane. Opeens hoorde ik het typische geluid van haar latex handschoenen. De geur van of tijgerbalsem komt langzaam mijn neus binnen. Ik weet wat er gaat gebeuren van strenge dominatrix veranderd ze in een lieve seksuele vrouw. Ik word hard en ik voel haar hand me langzaam aftrekken. Ik geniet van haar aandacht en kreun zachtjes. Mijn pik word steeds warmer en elke beweging van Meesteres komt zo intens binnen. Wanneer ik mee begin te bewegen op haar ritme zegt ze “enough” mijn pulserende pik staat ondertussen in brand en verlangd hevig naar de hand van Meesteres.

Maar ze heeft andere plannen en pakt de dunne cane weer op en slaat er hard mee. Ik was alle focus verloren en schreeuw het uit van de intense pijn. Ze bleef maar doorslaan en al snel voelde ik me slap worden, mijn geilheid verdwijnt en ik geef me weer volledig over aan mijn Meesteres. Ze zegt “good boy” en maakt me duidelijk dat wanneer ik me alleen volledig aan haar kan geven als ik niet met mijn pik denk maar haar op de eerste plek zet.

Ik hoor haar ademhaling veranderen de slagen hebben nu een perfect ritme, Meesteres is in domme space. Ik laat alle weerstand varen en laat me wegzakken in subspace. Ik voel elke slag maar de pijn geeft geen gevolgen meer mijn lichaam reageert niet meer. Ik voel me helemaal een met Meesteres samen in onze eigen wereld niemand kan ons raken dit is van ons. Meesteres stopt en ik mis haar pijn meteen, ik verlang nog heel even naar meer en dan ben ik volledig weg. Niet meer in staat om iets van mijn omgeving te registreren het enige wat ik voel is de energie van Meesteres. Ik voel haar aanwezigheid als een warme beschermende wolk van liefde. Dit gevoel is wat mij betreft het hoogst haalbare, het ultieme geluk. De pijn waar je doorheen moet om er te geraken is zo’n kleine prijs om te betalen.

Meesteres maakt me los en praat zachtjes tegen me, langzaam keer ik terug naar de echte wereld en met een grote glimlach verlaten we even later de dungeon.

madame_caramel_cane

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*