Stuiteren

Een bekende term onder de mensen die aan bdsm doen of ervan houden. Stuiteren, of tegen het plafond gaan. Wakkert een onderdaan het bij zichzelf aan? Of is het puur de invloed van de machtige Dominant. ik denk dat het een samensmelting is van lijf en onmachtige geest aangewakkerd door een machtig en talentvol persoon die je snapt, aanvoelt en doorziet. Is het een juist en raak woord, de juiste opdracht of het perfecte uitstellen? Het is in ieder geval meer dan enkel ‘zin hebben in’. Het overstijgt  geil zijn, promoveert een aangewakkerde fantasie tot dadendrang en maakt je afhankelijk van wat je Meerdere met je van plan is. En het is mogelijk een onbewuste samenkomst van alle ingrediënten die je diepste jij vormen. Het maakt de onderdanige magneet in je los. je bewustzijn kan het niet anders dan het oppikken. De signalen zijn te heftig. Het is ultieme empathie met jezelf in een ongeremd lijdzaam jasje, het mindfucken van jezelf door de Ander gecombineerd met de liefde, passie of zelfs afhankelijkheid van je Meerdere. Hij danwel Zij bepaalt of, hoe, waar en wanneer je mag. Of beter; moet.

Terwijl ik dit schrijf stuiter ik me suf. ik sta voor een nieuwe uitdaging. Onbedoeld enkele jaren geleden al de basis voor gelegd. Al eens gesproken met mijn mogelijk aanstaande Meesteres. De relatie die Zij openlijk heeft met Haar slaaf/travoslet wekt al tijden geleden mijn aandacht. Zelf was ik nog redelijk ontkennend als het ging over biseksualiteit. ik val niet op mannen dus heb ik er geen seks mee, moet grofweg mijn gedachte zijn geweest. Maar daar is gaandeweg verandering in gekomen. ik heb eens een Meesteres gediend samen met een slaaf. ik moest hem voelen, betasten en zeker zijn penis beroeren. Alles leek uit te monden in orale bevrediging dan wel een ontmaagding mijnerzijds. Maar niets van dat alles. Stuiterend keerde ik huiswaarts. Het zaadje was hiermee gepland.

Ook toen ik de eer had ontmaagd te worden door een prachtige slavin met strapon, leek er zich weer een kans voor te doen. Haar Meester geilde op mij, trok me af en ik Hem. Hij kwam zelfs met een voorstel me mee te nemen naar een gayclub. Puur om mij te laten gebruiken. Het kwam er nooit van. Maar de gedachte stuitert nog weleens door mijn hoofd.

Het man/man contact heeft me nooit radicaal getrokken. Er moest in mijn beleving een vrouwelijk element aan te pas komen. Forced bi bijvoorbeeld. Inmiddels blijken tgirl of echte shemales binnen mijn voorkeuren te passen. En na enkele sexdates met shemales durf ik te stellen dat het in en bij me past. Maar ook werd duidelijk dat de spanning vooraf of tijdens me nimmer liet stuiteren.

Lichamelijk trekt het me. Maar geestelijk bood het me tot nu toe weinig. Tot ik onlangs na enkele jaren weer eens een babbeltje maakte met Haar, de Meesteres uit mijn beginnende stuiterverleden. En het kwartje viel, of beter; het kwartje ging stuiteren.

”Als jij er bent, loop je door naar achter. De deur van de ruimte zal open zijn. Daar ligt een envelop voor je klaar met instructies. Natuurlijk ben je gekuist en je hebt de sleutel van je CB mee”

Zo zal de eerste ontmoeting gaan. De eerste momenten van een nieuw avontuur. Niemand weet waar het toe leidt. Misschien beval ik niet, misschien klikt het niet in het echt of ben ik niet bull, bi of bottom genoeg. God know’s. En ik stuiter door de dagen en nachten tot het moment daar mag zijn. Maar het feit dat Ze de moeite neemt zich in me te verdiepen, Haar voorkeuren de mijne blijken en Zij op het juiste moment een juiste snaar weet te raken, is nu al onvergetelijk!

En ik snap weer wat stuiteren is. Mentaal jezelf willen neuken maar je geslachtsdeel is verhuurd, zoiets. En daarmee groeit de dienstbaarheid, de gewilligheid en overgave. Maar ook de spanning, de geilheid en de adrenaline pomp door je lijf. ik gluur naar Haar foto’s, bekijk Haar ruimte en uitstraling. Zie wat Ze met Haar slaaf doet, hoe Ze met derden speelt en lees hoe Ze mij mentaal plaagt en uitdaagt. Ongevraagd. Is er iets fijners dan stuiteren? Ja, Zij! ik kijk even of Ze nog ge-app’t heeft.

poing poing poing

Over 519-094-474 27 Articles
bezit geregistreerd onder nummer 519-094-474

2 Reacties op Stuiteren

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*