Ouder stel uit Noord Brabant zoekt kinky speelpartner

ouder kinky stel zoekt speelpartner

Nadat de kinderen uit het huis gegaan zijn hebben we onze seksualiteit volledig omhelst. We hebben beide een dominante en onderdanige kant en switchen naar gelang we er zin in hebben. Onlangs zijn we helemaal van leer gaan genieten. De geur van een mooi stuk leer die soepel langs je lichaam valt is echt hemels. Om onze kinky avonturen verder te brengen gaan we regelmatig naar swing clubs om zo nieuwe ervaringen met nieuwe partners op te doen. Eigenlijk willen we een meer stabiele relatie met een ander koppel die ook kinky is liefst in de buurt van Eindhoven en een beetje van onze leeftijd 50+

Ben je een man alleen (zonder relatie) en onderdanig dan mag je, je ook aanmelden. We zullen dan beide dominant zijn naar je. Je moet dus wel een beetje bi zijn anders gaat het niet werken.

Lijkt dit je wat, stuur dan even een berichtje op ons profiel.

 

 

4 Reacties op Ouder stel uit Noord Brabant zoekt kinky speelpartner

 1. hallo Stel
  hier dan een berichtje van een van huis uit onderdanige man om U beiden te dienen. hij zal er alles aan doen om Uw beider fantasieƫn te beleven. hij zal er echt zijn om te dienen. zeker als er een klik is, zijn de mogelijkheden te veel om op te noemen. deze onderdanige geniet al al hij ziet dat U genieten. hij is oraal bi maar staat open voor meer veel meer. grenzen zijn er ook, kinderen, dieren, bloed, poep, en blijvend letsel. hij hoopt op een vertrouwensband en zeker niet voor eenmalig. Een zeer onderdanige groet, slaaf theo

 2. Ik ben een onderdanige man in het bdsm spel licht bi en voor veel in het lijkt me spannend ik ben ongebonden en ik woon in brabant hou van lak,leer ,nylons lingerie en toys en zoek een koppel om me te laten keuren kan ontvangen doch liever verplaats ik me ik hoop een langdurige relatie gr Adrie

 3. Hallo Heel leuk stel
  bislaaf 55j singel voor gebruik, ben in voor lust en pijn
  stats 55 185 96 17×5 gbbs intiem kaal
  10j bekend met sm

  Gr Ton

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*