Op de snelweg

veer

Het pad dat een ervaren Meesteres voor jou als Haar slaaf kiest is niet willekeurig gekozen. Zij kiest het op basis van Haar kennis over jou. Dat geeft jou, als sub, een grote verantwoordelijkheid. Want als je jezelf niet kent of niet door Haar laat lezen, maak je het Haar en uiteindelijk ook jezelf onnodig moeilijk. En dan kun je verdwalen in een verraderlijke mist van onduidelijkheid. Of je rijdt jezelf te pletter in een doodlopende straat.

Ik heb geleerd dat openheid en communicatie in een lifestyle D/S relatie, net als in vanilla relaties trouwens, de hoeksteen is voor verdere groei. Je bent samen op pad. Natuurlijk wil je verder, maar als je moe bent en even moet gaan zitten zeg het dan gewoon. Ga niet stoer zitten doen en houd je niet groot. Stoerheid toont alleen je onervarenheid en je naïviteit. Je bewijst daar – uiteindelijk – alleen maar mee dat je Haar nog niet verdient. Na stoerheid is twijfel je grootste vijand want twijfel ontstaat uit angst. Angst om het verkeerde te doen. Angst om te struikelen, de heuvel af te rollen en weer helemaal overnieuw te moeten (of mogen?) beginnen. Maar waarom die angst?  Je Meesteres investeert net zoveel tijd in jou als jij in Haar. Ook Zij heeft Haar verwachtingen van de relatie. Zij heeft daarom recht op al jouw positieve energie.

24157152_l

Het zal voor iedereen anders zijn, maar een relatie voegt voor mij iets aan mijn leven toe, als het heftig is. Als het ergens over gaat. Dat kan zich uiten op een hardere of extremere manier. Dat kan, maar het is niet ten allen tijde voor iedereen verplicht. Juist niet. Sommige subs vergeten wel eens dat de beleving voor de Meesteres net zo heftig is als voor henzelf. Het betekent dat je samen met Haar op een snelweg rijdt. Het gaat net zo goed over Haar grenzen als over die van jou. Je moet gewoon goed uit je doppen blijven kijken. Je hebt misschien de neiging om alleen vooruit te kijken naar wat je nog zou willen, waar je nog heen zou willen gaan. Misschien heb je een bepaalde graadmeter voor jezelf voor ogen. Een bepaalde vergaande handeling of extreme situatie, een bepaalde mate van bewustzijn waar je naar toe wilt werken. Ik heb die dromen ook en ik ben nieuwsgierig. Maar let op je snelheid, pas die aan aan wat je kunt managen. Als je ineens vol op de rem trapt, staat alleen je motortje stil, maar jij gaat zelf nog 120 km/uur en wordt gekatapulteerd…..

Dat het niet makkelijk is, betekent niet dat het niet de moeite is. Juist de moeite die jij voor Haar doet, maakt het allemaal waard. Geniet van het voorrecht Haar te mogen dienen!

©2015 _luckyman_

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*