Met Hart en Ziel

Een paar dagen geleden, tijdens het hardlopen, kwam ik langs een stinkende, kapotgereden kraai. Het voelde ineens alsof ik daar lag. Ik, die als een duistere engel door de wereld had gevlogen, op donkere vleugels, hoog boven de grijze huizen, vol hoogmoed in mijn eigen stratosfeer……. ik wist wel hoe hoog het was, maar de ijle lucht had me licht in het hoofd gemaakt. Ik lette niet meer goed op en daardoor ging mijn parachute niet open. En ineens lag ik daar, uitgesmeerd op het asfalt.

Ik zat vol met vragen, maar ik wist niet zeker welke de juiste waren en niemand kon me dat vertellen. Ik kon ze daarom ook aan niemand stellen en zeker niet aan Meesteres. Want Zij heeft mij ooit een prachtig geschenk gegeven: een visioen van totale overgave aan Haar. Daarin is geen plaats voor ongepaste vragen. Ik onderging mijn val daarom in volstrekte stilte. Een pijnlijke stilte met maar één doel: mij te leren hoe ik Haar moet dienen.  Zo ontdekte ik de weg die ik nog af moet leggen voordat ik met recht en met trots zal kunnen zeggen:  “Meesteres, ik besta alleen voor U, om Uw dienaar te zijn”.

24621443_ml

Hoe lang die weg is? Dat is niet zo belangrijk. Want Zij is bij me. Zij helpt mij elke dag. Zij steunt mij, stuurt mij, staat mij bij. Met Haar hart en ziel. Eigenlijk doet Zij oneindig meer voor mij dan ik voor Haar. En hoe zit het dan met al die vragen? Ik maak me er geen zorgen over. Het antwoord staat, zoals altijd, geschreven in de sterren die stralen in het universum achter Haar ogen.

_luckyman_ is schrijver van het boek: “mijn zwakte is mijn kracht”, gedichten over femdom en bdsm.

2 Reacties op Met Hart en Ziel

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*