Meesteres dienen

Madame Caramel

MAdame Caramel
Op donderdag ochtend kom Madame Caramel samen met Meesteres Orchid aan op luchthaven Eindhoven. Ik stond al even te wachten, netjes met een bosje bloemen. Wat lijkt het toch altijd zo lang te duren. Meesteres is als eerste uit het vliegtuig en toch lijkt het eeuwig te duren voor de deuren open gaan en ik haar zie staan met een grote glimlach kwam ze op me af. Het was als een scene uit een liefdesfilm. Mijn zenuwen verdwijnen en ik kijk vol liefde en verlangen naar de vrouw die mijn leven beheerst. Ik had thuis alles gepoetst en alle speeltjes klaar gelegd. MAdame Caramel Ze was moe na de korte nacht en kroop meteen in bed en ik besloot wat te gaan werken. Een paar uur later hoorde ik haar onder de douche en even later liep ze naakt de kamer in. Wauw wat een prachtige vrouw ik liet meteen mijn ogen over haar lichaam gaan en na even naar haar volle borsten gestaard te hebben zag ik dat ze het sleuteltje om haar nek had. Ze zag me kijken glimlachte en zei je kleding ligt klaar op bed ga je maar omkleden. In de slaapkamer lag enkel mijn collar en kooitje klaar. Ik mist meteen welk soort weekend het zou worden. Het was nog niet zo makkelijk om in mijn toestand het kooitje op zijn plek te krijgen maar uiteindelijk lukte het en liep ik terug naar Meesteres. MAdame CaramelZe stond op me te wachten met haar cane in haar handen ik werd meteen zenuwachtig en moest voor haar knielen. Na een grondige keuring en een opsomming van wat ik allemaal fout had gedaan sinds de laatste keer dat ik haar gediend had was het tijd voor mijn straf. Wel 10 minuten lang regenden de slagen op mijn kontje. Het deed pijn maar het was precies wat ik nodig had. Mijn hoofd ging langzaam leeg en ik mijn aandacht was nu volledig voor mijn Meesteres ik was klaar om haar dienen de komende dagen. Meesteres zag mijn verandering en mijn straf was over.

Ik vind het zo fijn om Meesteres in huis te hebben, het dienen gaat zo natuurlijk, een blik een knikje en ik sta klaar voor haar. Op vrijdag zijn we naar Amsterdam geweest. Ik nog steeds in mijn kooitje. Eerst fantastisch gegeten en daarna natuurlijk naar de wallen. Ik in gezelschap van twee mooie vrouwen die veel bekijks trokken. Madame CaramelHet sex museum is een aanrader voor wie eens in de buurt is. Na een lange avond tijd om terug naar huis te gaan. De volgende dag bloemen gaan kijken in het keukenhof. MAdame Caramel Dat was eigenlijk een gezellig vanilla dagje. Dat was op zondag helemaal anders ’s ochtends kreeg ik meteen te horen dat ik op mijn best moest zijn vandaag. Ik werd uit bed getrapt om een uitgebreid ontbijt te maken. Na de afwas riep Meesteres me bij haar. Ik heb uren, haar voeten en daarna haar kontje mogen aanbidden. Ze heeft me in strafposities gezet als toilet gebruikt zeker een half uur me als stoel gebruikt. MAdame CaramelMAdame CaramelDe dag vloog voorbij terwijl ik in de zevende hemel was. Wat ruikt Meesteres toch lekker wat is ze toch sexy waarom hou ik zo van haar. Over een week weer richting London. Lucky me!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*