Long Term Chastity

Niet zo lang geleden heb ik een column gepost waarin ik vertelde dat ik in long term chastity ben bij Meesteres. Dat was het moment dat Zij mijn sleuteltjes in ontvangst had genomen en om Haar nek ging dragen. Zo’n mooie gebeurtenis komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Ook daarvoor droeg ik al tijden een kooitje en had ik aan Haar een kuisheidsgelofte afgelegd.

Kort gezegd komt het er op neer dat ik op dit moment twee maanden geen orgasme heb gehad. Ik zeg dat niet om op te scheppen of mezelf op de borst te kloppen. Het is soms wel eens moeilijk, maar aan de andere kant is het geen sportprestatie maar een uiting van mijn onderwerping aan Haar in gehoorzaamheid. Alleen: de tijd vliegt om en ik vraag me af of mijn lichaam misschien verandert om zich aan deze nieuwe situatie aan te passen. Nou, het valt best mee: ik merk eigenlijk niet zo heel veel…… Ik dacht de eerste weken dat ik rustiger werd en beter sliep. Ik kwam in elk geval makkelijker in de ochtend mijn bed uit, had geen gelegenheid eerst uitgebreid met mezelf te spelen. Maar er zijn ook weken geweest dat ik juist onrustig en gespannen was. Maar dat komt denk ik door andere situaties in mijn leven die niet direct met het kooitje te maken hebben. En ja, soms kriebelt het stoute, geile testosteron nog gewoon.

Het gevoel van een erectie die tegen de wanden van het kooitje drukt is geweldig! Het is een combinatie van kracht, zwakte, macht en onmacht, alle vier op elkaar reagerend als een gekmakende cocktail in het harde laboratoriumbuisje. Ik voel eerst de kracht van geilheid, daarna de onmacht om mijn lusten en driften te bevredigen. Vervolgens voel ik dan, als een bevrijding, als een soort orgasme, Haar macht overal door mij heen razen tot het mij tussen de oren suist van opwinding en ik niet meer kan denken door de roes. Tenslotte komt dan het besef van zwakte en onderwerping, van mijn inzakkende erectie. En ja, ik heb juist een begin van een erectie op momenten dat ik mij in werkelijkheid of in gedachten aan Haar onderwerp. Ik hoop dat dit een goed teken is en dat het zo de kant opgaat van totale onderwerping. Zij stuurt en controleert mijn seksualiteit nu al volledig. Het is een adembenemend avontuur. En zoals elk avontuur is de afloop onzeker. Het hangt in eerste instantie van mijn eigen gedrag af.

Twee maanden zitten erop. Hoe nu verder? Een jaar heeft 12 maanden en dat is maar 6 keer zoveel als 2 maanden. Zou ik dat kunnen? Zou ik willen? Dat hangt alleen van Haar wil af, van wat Zij met mij voorheeft.  Ik weet niet of, en zo ja wanneer, ik ooit weer een orgasme mag hebben. Maar wat Zij ook zal beslissen: vanzelf gaat het niet. Het pad dat wij gekozen hebben is niet de makkelijkste weg. Zij zal namelijk nooit tevreden zijn over mij. Integendeel, Zij zal steeds meer van mij gaan eisen, juist omdat Zij om mij geeft. Zo laat Zij mij, als een ware Godin, ervaren hoeveel Zij voor mij betekent.

Daar kan geen enkel ander gevoel tegenop, Meesteres.

 

_luckyman_ is schrijver van het boek:


omslag-v02-4001

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*