Groen, geel,… het kan ook anders.

femdom relatie

Ik merk dat ik me erger en dan is het altijd handig om een blog te hebben waar je, je frustraties wereldkundig kan maken. Via verschillende kanalen lees ik berichten van subs die zichzelf aanprijzen als de wonderslaaf die alles voor hun nieuwe onbekende meesteres willen doen. Natuurlijk op hun voorwaarden en ja ze hebben ook nog een vrouw maar ik wil graag een lifestyle positie want dan moet ik toch niet betalen hé? Jij vindt dit toch ook leuk, dus ik doe jou eigenlijk een plezier, misschien zou je eigenlijk mij moeten betalen. Dit en nog veel meer onzin.

Het zou me niet moeten boeien want ik heb er geen last van en toch boeit het me. Het strookt niet met mijn beeld van een femdom relatie. Ik vind het vernederend en beschamend voor onze wereld.Heb je dus plannen om een dergelijke oproep te plaatsen of te mailen naar 10 meesteressen tegelijk doe het aub niet. Het zal je niets opleveren en het maakt onze subcultuur zo goedkoop.

Denk even na wat je daadwerkelijk wilt. Je hebt het geluk in een land te leven waar alles mogelijk is.
Het is nog zo makkelijk, kijk even in de directory deze staat vol prachtige dames, die samen het volledige scala aan fetishes en sm diensten aanbieden. Je maakt een afspraak, je betaald, je geniet en gaat elk je eigen weg. Geen gezeur, geen gedoe een clean zakelijk transactie een echte win win situatie.
Wil je meer dan zijn er allerlei mogelijkheden om een lifestyle relatie aan te gaan. Net zoals een gewone relatie moet je iets te bieden hebben. Dat kan op allerlei niveau’ s natuurlijk is er geld daar draait de wereld tenslotte op. Maar er zijn voor iemand dat is eigenlijk de belangrijkste als Meesteres je nodig heeft je onvoorwaardelijk geven aan haar. Dat heeft niets met sex te maken maar zijn dingen als haar naar een klant of feest rijden, boodschappen voor haar doen, haar werkplek schoonmaken als ze klaar, haar voeten masseren als ze heel de avond op hakken heeft gestaan. Als je er voor haar bent zonder verwachtingen op iets terug pas dan ben je een echt onderdanig en zal je Meesteres je ook accepteren als haar sub en steeds meer van je verwachten dat zal uitmonden in een echte femdom relatie.

Ik zeg dat allemaal zo en ik weet niet of het klopt voor mij persoonlijk werkt het en heeft het me zelfs een echte relatie gebracht. We zijn verbonden aan elkaar voor de rest van ons leven. Ik zie verschillende anderen subs in haar leven die ook verbonden zijn aan haar, die hebben dan niet het normale relatie aspect maar zijn er niet minder voor haar dan ik in sommige gevallen zelfs meer. Het draait uiteindelijk om vertrouwen en respect.

Ik zie zoveel dingen die niet werken, ik wil hiermee gewoon iets aan rijken wat wel kan werken, misschien ben je niet op zoek naar een lifestyle femdom relatie. Maar wees dan eerlijk hou het zakelijk verleidt haar wees een gentleman.

1 Reactie op Groen, geel,… het kan ook anders.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*