BDSM Fitness

femdom fitness

Vroeger was ik graat mager, altijd veel gesport op sommige momenten extreem veel zelfs. Toen ik ging studeren stopte ik met sporten en startte met bier drinken, heel veel bier drinken en best wel ongezond eten. Dat ging een hele tijd goed maar er kwam elk jaar een paar kilootjes bij. Een paar jaar later met werk en relatie stress en geen zelfdiscipline woog ik veel te zwaar. Tot ik Meesteres ontmoette, ze zette me meteen op dieet en spoorde me aan om te gaan sporten. Al snel vlogen de kilo’s er af en was ik veel fitter en zat veel beter in mijn vel. Maar ze blijven er niet af, ik eet te graag werk heel veel waardoor er ’s avonds heel weinig tijd overblijft en ik vaak heel erg moe ben. Allemaal stomme uit vluchten die Meesteres terecht niet van mij pikt. Laats liet ze mij push-ups doen en buikspieroefeningen terwijl ze me aanmoedigde met haar zweep.  Sinds die dag droom ik regelmatig over een echte bdsm fitness. Meesteres met haar zweep die haar subs aanmoedigt om het beste van zichzelf te geven. Deze droom is niet origineel er zijn al verschillende dames die het aanbieden. (filmpje) Nu hopen dat ik Meesteres zo ver krijg dan weet ik zeker dat ik strak ben in een paar maanden 🙂

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*