April Menu Mistress Shane

De maand April wordt het weer tijd om eieren te zoeken. Daarom is april ook een favoriete maand van Meesteres Shane omdat Ze enorm van eieren houdt…… en dat is niet om te eten 🙂

Meesteres Shane heeft  voor april een zeer gevarieerd voorjaarsprogramma in petto.

Op vrijdag 3 april staat alweer de 3e workshop ‘Hoe hanteer ik een zweep’ op het programma  in het vertrouwde Fetish Cafe. Tijdens deze workshop zal Mistress Shane samen met Meester Ron een uitgebreide uiteenzetting doen over over zwepen en canen. Deze workshop is geschikt voor beginners en de meer gevordenden. Er kan ook op levende modellen geoefend worden met een groot assortiment aan zwepen. Voor meer informatie of aanmelding verwijzen we naar de Steelmoon website http://www.steelmoonvzw.org/workshops.html

Van 6 tot 13 april zal de illustere en charismatische Lady Vinyl Queen een week verblijven in Antwerpen. Deze uit San Francisco afkomstige Meesteres is al jaren een goede vriendin van Mistress Shane en verblijft 2 keer per jaar in Antwerpen voor Haar trouwe slaven in de Benelux en omstreken.

Maar er is ook voldoende ruimte in Haar agenda voor nieuwe kandidaat slaven om eens een eerste keer met Haar kennis te maken. De Vinyl Queen houdt van harde lijfstraffen maar ook de wat mildere roleplay en adoratie, Ze bezit een uitgebreide garderobe aan fetish kleding. Voor de ‘die hard’ masochisten is ook een dubbele behandeling met Mistress Shane zeker een aanrader te noemen. Voor meer informatie zie http://www.mistress-shane.com

Manita

Op vrijdagavond 10 april geeft Mistress Shane samen met Meesteres Mercy een zinderende show op de Showboat in Zaandijk tijdens de bekende SM fetish play party van Meesteres Manita.

Elke 2e vrijdag van de maand wordt dit varende paradijs omgetoverd tot een BDSM-tempel, inmiddels een begrip ook internationaal. Meesteres Shane geeft hier 1 keer per jaar een show waarbij Ze altijd weer verrast met een uniek scenario voorzien van een dosis humor.

Een mooie kans om nu de Sublime Lady van dichtbij te zien op de Showboat. Voor informatie zie http://www.mrs-manita.com/party

IMG_0085_7968

Een nieuwe verrassing in het Antwerpse is Mistress Ella Kross, deze jonge Meesteres heeft als thuisbasis Tel Aviv (Israel). UPDATE: Het bezoek van Ella Kross aan Antwerpen is voorlopig uitgesteld.

Meesteres Ella Kross is een lifestyle Meesteres met een passie voor FemDom. De naam Ella schijnt Haar werkelijke voornaam te zijn en betekent Godin in het Hebreeuws, die naam doet Ze zeker eer aan. Haar stijl is naar eigen zeggen uniek in sensualiteit en intensiteit, een betovering waarin je meegezogen wordt. Na het zien van Haar foto’s is dat ook best voor te stellen. Zij spreekt vloeiend Engels, Russisch en Hebreeuws.

Voor informatie en contact informatie zijn dit Haar websites: http://www.ellakross.com en http://thefetishdiary.com

FlyerSlaveparty_bareOp vrijdag 17 april houdt Mistress Shane samen met Meesteres Sakura een slavenavond in het Fetish Cafe te Antwerpen waarbij, gedurende 4 uur, een handvol slaven getraind zullen worden.

De kenmerken van deze avonden zijn een mix van pijn, plezier en lust in een ontspannen atmosfeer, een mooie ruimte en onderling respect tussen de slaven maar ook gewoon plezier. Het grootste deel van de slaven die eerder geweest zijn blijven terug komen en dat is niet voor niets.

Voor meer informatie zie het FetLife Event https://fetlife.com/events/314385

Mistress Shane houdt zelf ook wel van een uitstapje. Op dinsdag 21 en woensdag 22 april is Zij te gast bij haar vriendin Meesteres Alcina in Haar BDSM villapaleisje met grote privetuin, genaamd Extreme Garden, bij Brugge. Voor een afspraak met Meesteres Shane of eventueel Duo sessie met Meesteres Alcina kan je contact opnemen met de Extreme Garden via onderstaande mogelijkheden

Per email:                x-treem.garden@hotmail.be

Per telefoon:          (+32)-(0) 488-629246

Of neem een kijkje op de website: http://www.x-treemgarden.be/

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*