Yes Ma’am Femdom Party Maart

De Yes Ma’am Femdom Party is een gezellige praat- en speelnamiddag voor mensen die op de één of andere manier geïnteresseerd zijn in Femdom; nieuwsgierigen die op zoek zijn naar informatie, ervaren koppels die samen willen spelen, mensen die gezellig willen bijbabbelen … Het kan allemaal.

Het idee voor een Femdombijeenkomst is ontstaan uit een behoefte aan gezellige feestjes waarin we onze liefde voor het female dominance-principe zo optimaal mogelijk kunnen beleven. Maar zelden worden zulke feestjes georganiseerd, wat vreselijk jammer is: het is een uniek concept dat unieke bijeenkomsten oplevert.

Met dit event willen we ons richten op koppels waarbij de dominante rol (altijd, vaak of soms) wordt ingevuld door een vrouw. Alleenstaande mannen worden niet toegelaten om de Femdomsfeer te behouden, alleenstaande vrouwen (onderdanig of dominant) zijn welkom.

De inkomprijs bedraagt 15 euro per persoon. In deze prijs zijn kleine hapjes en een bewaakte vestiaire voor jassen en speeltassen inbegrepen.

Wegens groot succes werken we vanaf nu met een aanmeldingslijst. Aanmelden doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar yesmaamfemdom@gmail.com met vermelding van je (Fetlife-)nickname. We sluiten de lijst bij 70 gasten. Mocht je na aanmelding alsnog verhinderd zijn, meld je dan ook weer af, dan kunnen andere mensen je plaats innemen. Aanmelden kan nog tot 7 maart om 22u00.

Date & Time: in 8 days Sunday, March 08, 2015 · 2:00 PM – 7:00 PM  
Location:
Fetish Café Antwerpen

Kleine Pieter Potstraat 8, Antwerpen   

Cost: 15 euro pp
Dress code: Dress to impress

Ze zijn nog op zoek naar een slaaf voor publiek gebruik!

1 Reactie op Yes Ma’am Femdom Party Maart

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*