Playtime

Ik weet niet precies hoe het werkt maar ik ben nog steeds op zoek naar mijn ultieme grens. Wanneer is de pijn teveel en kan ik het niet meer aan? Meesteres brengt me steeds verder in deze zoektocht. De laatste paar keer is subspace telkens mij uitweg geweest. Meesteres haar single tail daalt steeds harder op mij neer, de pijn wordt steeds erger. Ik schreeuw in mijn balgag en net wanneer ik denk dit red ik niet. Praat Meesteres met me, laat het gaan, focus, love me! dat is voldoende om me over de rand te brengen wegdromen in de wonderlijke wereld van subspace. Ik voel de slagen nog wel maar de pijn verwelkom ik nu, Meesteres slaat steeds harder en ik absorbeer alles zonder te bewegen, dankbaar aan het genieten.
IMG-20150224-WA0006
Na 3 weken Meesteres gemist te hebben waarvan 2 weken in chastity en wetende dat ik haar hierna weer 3 weken moet missen, verlang ik zo naar een haar pijn. Zoals ik er van hou dat ze me pijn toe brengt, zie ik Meesteres veranderen als ze mij steeds meer pijn toe brengt. Zoals ik subspace ken, kent ze zelf dommespace. Ik wilde zo graag een sessie maar ze was ziek en had het druk met de voorbereiden voor haar Midden Oosten trip. Op de laatste dag besloten om haar te vragen, maar ze was constant aan de telefoon en dat dat voorbij was rende ze weg naar kapper. Uiteindelijk een mail recht uit mijn hart geschreven waarin ik haar recht uit mijn hart mijn gevoelens en behoeftes vertelde. Maar ze antwoordde niet, tot een paar uur later ik bericht kreeg met te melden in de dungeon.

Toen ik het bericht las voelde ik de spannend, de angst, het verlangen,… Ik rende naar mijn Meesteres aangekomen deed ze de deur open in een prachtig sexy outfit. Wauw wat een ongelooflijke mooie Meesteres heb ik toch. Ik moest mij uitkleden en melden, daar zat ze dan op haar Meesteressen stoel met mijn kuisheids sleuteljtes in haar handen. Ik kon niets anders doen dan er naar staren, zou ze mij verlossen van de kooi?  Dus jij wil zo graag een sessie, je grenzen opzoeken, je volledig aan mij geven, heb jij IMG-20150224-WA0013even geluk dat is precies waar ik nu ook zin in heb.  Ik kreeg de sleuteltjes en mijn mannelijkheid was weer vrij. Maar niet voor lang voor ik het wist zat ik in heel benarde positie. Anaalhaak, humbler, spreidstang, tepelklemmen ik kon geen kant op. Meesteres pakte een heel arsenaal aan slag werk en met een heel gemene zweep begon ze me te slaan. Harder steeds harder tot ik het niet meer uithield en begon te schreeuwen van de pijn. Elke beweging die ik maakte elke schreeuw in mijn gag zorgde er voor dat Meesteres steeds meer genoot van mijn marteling. Plots stopte ze en dacht ik dat het voorbij was. Tot ik iets voel aan mijn eikel en ballen. Meesteres had de electro spullen er bij gehaald. Het werd steeds echter tot ik begon te trillen en te schreeuwen van de pijn. Toen begon ze me terug te slaan met de zweep steeds harder tot ik niet meer wist wat meer pijn deed. Uiteindelijk hield ze op en moest ik gaan liggen op bank. Ze snoerde me volledig vast en zei, zo je wilde graag een intense sessie wel die krijg je nu. Nieuwe elektroden werden  aan mijn ballen en eikel bevestigd en ze draaide de stroom steeds hoger. Ik vocht in mijn boeien schreeuwend stampend van de pijn. de boeien kwamen los en mijn benen  gingen alle kanten op. Ik trapte een kader van de muur die stuk viel op de grond de leren riemen rond mijn borst knalden open.  Meesteres schreeuwde  “take it boy” en ging met haar volle gewicht op mij liggen en zette de electro nog een tandje hoger. Toen wist ik wat echte torture was. Ik zou alles doen om het te laten stoppen maar er was geen ontsnappen aan de pijn werd alleen maar erger. Mijn spieren in mijn benen en rug schoten in een kramp en ik dacht dat ik gek werd. Toen was het opeens voorbij de pijn verdween net als mijn weerstand en ik ging mentaal naar een toestand van absolute rust, mijn altijd denkende brein was leeg met maar één gedachte, mijn Meesteres. Madame CaramelZe raakte mijn penis weer aan en ik verkrampte heel even maar Meesteres was weer lief en ze trooste me en vertelde dat het goed was en dat het nu tijd voor genot was. De venus 2000 werd er bij gehaald en ik werd gemolken, het duurde even voor ik hard werd en in staat was te genieten, tot het genot kwam. Kwam ik ook heel snel. Meesteres maakte me los en ging terug zitten in haar Meesteressen stoel. Ik kust haar voeten uit dankbaarheid en toen mocht ik mijn hoofd op haar schoot leggen. Dat moment is waar ik het voor doe, het is het moment dat alles klopt dat we één zijn.

Wat een sessie, het is niet iets dat ik elke keer kan of wil, maar nu was het precies wat ik nodig had. Dank je wel Meesteres om mij te geven wat ik niet eens durf te vragen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*