Niemand

Daar zit ik dan ontkleed. De bijkeuken is voor nu mijn plek. De koude tegels voeden mijn knieën al snel met pijn. Maar dat besef ik me nauwelijks. In de woning hoor ik Haar in slow-motion. De hakken dolen plagend door de ruimte. Ze komen dichterbij. En toch weer niet.

ik kijk nog even vluchtig naar beneden. Alles keurig glad. Verdorie, toch een paar half afgekapte haartjes in mijn lies. Hopen dat Ze er niet over valt. mijn penis bungelt half stijf. Toch nog even mijn voorhuid naar achteren. Controleren of alles echt goed schoon is. mijn eikel glimt, het verse voorvocht presenteert zich trots. En dan tikken Haar hakken in mijn richting. De deur zwaait open.

Als in een film word ik zonder pardon gemaskerd. Dit is mijn eerste keer. Het is heftiger dan gedacht, bedenk ik me achteraf. Want op het moment dat ik het masker aan krijg, verdwijn ik van de wereld. ik sidder en val bijna om. Ze schrok van mijn reactie, vertrouwde Ze me later toe. Alsof ik flauwviel.

IMG_9979

ik leun tegen Haar lichaam en vind de rust. mijn adem voelt als de klank van Haar stem. Ze streelt me, knuffelt me en snoert het masker stevig vast terwijl ik tegen Haar borsten leun. Weer glij ik in een roes. Maar deze keer recht ik mijn rug. Als een waardig slaaf zit ik gemaskerd, naakt en vol trots voor Haar. ik ruik het nieuwe van het masker. ik voel de beperking om mijn hoofd. Ademen gaat zwaarder en zicht heb ik totaal niet. Maar als Ze me opdraagt op te staan besef ik me als geen ander dat het masker me begrijpt. mijn diepste ik groeit in al z’n kleinheid. ik kom thuis in mijn intenste zijn. mijn diepste ik ontspringt geen dans. ik volg Haar waar Ze me wil hebben. Voor even nu geen wereld. De verantwoordelijkheid gaf ik weg. Wat de sessie me ook mag brengen, dit masker pakt niemand me meer af.

Over 519-094-474 27 Articles
bezit geregistreerd onder nummer 519-094-474

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*