Meesteres Missheila uit Gelderland

Miss Sheila is op zoek naar slaven. Eigenlijk niet meer fout ze is op zoek naar haar slaaf. De persoon die haar wil dienen zonder aan zichzelf te denken. De persoon die haar altijd op de eerste plaats zet. Je moet niet knap zijn, leeftijd speelt geen rol, je moet je alleen volledig kunnen geven aan deze prachtige Meesteres. Ze heeft haar lovers om voor haar te zorgen maar ze heeft iemand nodig die er echt voor haar is, zonder vragen gewoon doen. Denk jij dat je het in je hebt om deze schoonheid te dienen? Stuur haar dan een berichtje.

 

sh1

 

2 Reacties op Meesteres Missheila uit Gelderland

  1. Hallo Missheila.

    Ik ben een man van 41 en zou u graag U slaaf mogen zijn. Ik heb ervaring in het het dienen van een Meesteres maar helaas is zij verhuist naar het buitenland waardoor ik mijn onderdanige gevoelens en diensten niet meer benutten. Mogelijk wilt u mij aannemen als u slaaf zo dat ik mij helemaal aan u kan geven.

    Onderdanige groet Robert

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*