Maart Menu Mistress Shane

De dagen worden weer langzaam langer, maar het is nog steeds kil buiten. De Sublime Lady Meesteres Shane heeft voor maart weer wat leuke suggesties als opwarmende compensatie.

Op eerste dag van de maand begint het feest al goed met Mademoiselle De S, een mix van Slavisch sadisme en Franse stijl. Deze high class Frans en Engels sprekende Meesteres uit Brussel zal op 1 maart nog te Gast zijn in de studio van Mistress Shane. Ze zal u de ware betekenis van ‘joie de vivre’ leren, of niet natuurlijk.

Voor een rendez-vouz met deze Mademoiselle stuur Haar een email: MademoiselleDeS@gmail.com

Van3a

Ook kan de exotische Meesteres Vanessa bezocht worden. Meesteres Vanessa is een combinatie van caraïbische schoonheid en klassieke FemDom.

Ze kan sensueel zijn maar ook hard en genadeloos. Kom Haar ontdekken in de studio van Meesteres Shane.

Voor een tropisch onderonsje met Meesteres Vanessa kan je Haar een email sturen: mrsvanessa69@gmail.com

Of bezoek Haar website: vanessamistress.weebly.com

Op 14 maart is Meesteres Shane, samen met Meesteres Morticia, Gastvrouw op de reeds lang aangekondigde 1e editie van FemDomania, welke plaats vindt in het Fetish Cafe.

Dit, inmiddels toch wel, als internationaal te noemen FemDom evenement wordt een unieke mogelijkheid om een groot aantal bekende Meesteressen te ontmoeten. Er zijn nog plaatsen vrij.

Graag inschrijven via de website: http://www.femdomania.eu/#!form/c8z9

WelcomeMeesteres Shane is ook bereid Haar kennis en jarenlange ervaring op het gebied van BDSM te delen met anderen. Op vrijdag 20 maart en donderdag 26 maart geeft Zij samen met Meester Ron een workshop ‘Hoe hanteer ik een zweep’. De locatie is het Fetish Cafe.

Voor informatie, zie http://www.steelmoonvzw.org/workshops.html

Goddess coco2De vermaarde Shibari Goddess Coco Katsura zal Antwerpen bezoek van 26 tot 31 maart. Ze zal te gast zijn in de studio van Meesteres Shane. Als je een Japanse bondage wilt ervaren die een kunstvorm evenaart, is dit je kans.

Natuurlijk is Coco ook beschikbaar voor klassieke FemDom sessies, zowel 1 op 1 als duo sessies met Meesteres Shane.

Bezoek Haar website als je alvast een glimp van Haar wilt opvangen
http://www.cocokatsura.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*