Sleuteltjes

Soms realiseer ik me met een schok dat ik onderworpen ben. Tussen mijn benen zit een harde kooi waarin mijn ballen vastgeklemd zitten. Daar ben ik erg trots op. Want veel mannen geven een vrouw hun hart, maar houden hun ballen lekker voor zichzelf. Alsof niemand dat merkt….

Chastity in Femdom is voor mij: the next level of being. Ik stel mijn ballen ter beschikking aan mijn Meesteres en geef me over. Ik vertrouw op Haar oordeel. Niet ik, maar Zij bepaalt wat er mee gaat gebeuren.
Ik weet niet wat Zij gaat doen of zeggen. Ik weet ook niet wanneer. Maar de aandrang om mezelf helemaal te geven aan Meesteres komt van binnenuit, De kooi is hard, maar ik voel ook zachtheid als: Zij is bij mij en ik ben bij Haar. Zij draagt mijn sleuteltjes om Haar hals. De sleuteltjes zijn niet alleen van mijn ballen, maar van mijn hele seksualiteit en alles wat daarbij komt. Zo wordt Zij als een Godin voor mij die alles bepaalt.

Haar Macht geeft me Kracht. Sinds ik gekooid ben, voel ik me relaxter en zekerder van mezelf. Want ik ben nu zelf ook een beetje gegroeid. Ik ben zelf ook al een beetje onbereikbaar geworden voor andere vrouwen en zij zijn onbereikbaar voor mij. Ik verspil geen energie aan hopeloze dates, najagen van onbereikbare lusten…. De geilheid zit me eerst nog dwars. Maar ik begin ook te veranderen. Ik groei elke dag, door Haar, voor Haar. Mijn driften veranderen in de drang om Haar te dienen. Ze ziet het minzaam aan en het bevalt Haar wel. Elke dag die voorbijgaat wordt Zij sterker in mij. Ik verdwijn in Haar schaduw, achter Haar silhouet. Al mijn fouten en tekortkomingen zullen zo uiteindelijk, als Zij dat wil, verdwijnen en opgaan in Haar eindeloze schoonheid. Ik heb er elke ochtend de pijn en het ongemak van mijn gekooide erectie graag voor over.

_luckyman_ is schrijver van het boek:


omslag-v02-4001

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*