Het Feit D 517

NIK_0103

Er is belangwekkend nieuws. Want de Rijksoverheid meldt: ‘Als u geen origineel en geldig identiteitsbewijs kunt of wilt laten zien wanneer de politie of toezichthouder daar om vraagt, kunt u meegenomen worden naar het politiebureau. Daar wordt uw identiteit onderzocht. U kunt ook een boete krijgen. Die boete bedraagt doorgaans 90 Euro. Tegen zowel de boete als de administratiekosten en eventuele ballkicks kunt U geen bezwaar maken.’

Ik vond dit vreemde informatie. Ik heb daarom wat rapporten van de VN Mensenrechtencommissie over Nederland opgevraagd. Het lijkt erop dat er sprake is van grote misstanden. De ooggetuigenverslagen in het rapport over 2014 winden er geen doekjes om. Een van de – anonieme – slachtoffers verklaart aan de Commissie:

“Ik was aangehouden omdat ik mij niet kon legitimeren. Ik lag in een cel op de grond en een politieagente had mij in een houdgreep. Ik was geboeid. Haar blonde krullen hingen voor haar gezicht en haar witte uniformblouse stond een beetje open.  Ik voelde haar borsten tegen me aandrukken. Ze rook naar lauwe melk, naar schone zeep. Naar ronde, zoete, goudgele biscuitjes. Haar tepels waren hard en rubberig. Mijn stalen handboeien hadden mij weerloos gemaakt. Toch riep ze nog assistentie in. Op de gang naderden snelle, gehaaste voetstappen. De deur van de cel ging open. Ik werd door twee drie, agentes overeind gehesen en op mijn knieën gedwongen. Ik kreeg een kap over mijn hoofd getrokken. Ik hoorde blonde stemmen en rook de geur van een kut en zoet en fruitig paardenstaartenparfum. Toen sloeg de bliksem in, driemaal in mijn ballen, tweemaal in mijn buik en eenmaal tegen mijn hoofd. En dat herhaalde zich nog eens en nog eens, tot ik buiten westen raakte. Wat een dag was dat….. Ik kreeg triple ballkicks van drie geuniformeerde Godinnen! En dat voor maar 90 Euro!”

Een hartverscheurend relaas. Des te meer omdat wellicht binnenkort de boetes zelfs verhoogd gaan worden. Voor prijsbewuste Femdom liefhebbers is het daarom aangeraden snel een groepje geuniformeerde dames te lokaliseren waar U Uw ID NIET aan gaat tonen………. and have the kinkiest 90 Euro ride of your life!

©2015 _luckyman_

_luckyman_ is schrijver van het boek:


omslag-v02-4001

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*