Knijpers

Mijn Meesteres geeft mij af en toe taken waar ik warm van word en die ik met rode oortjes en verhoogde hartslag zo goed mogelijk probeer te volbrengen. Op een middag kreeg ik van Haar te horen dat ik 20 extra grote RVS knijpers (12 centimeter lang) moest gaan kopen. Als U dit leest, hier op deze kinky website, hoef ik U natuurlijk niet meer uit te leggen waar deze sterke knijpers voor gebruikt kunnen worden: je kunt er kruidenzakjes mee dichtmaken. Of het nu paprikapoeder, dille of komijn is: met die RVS knijpers blijft de inhoud van elk zakje langer goed en vers!

Nu loop ik zonder problemen een erotische of fetisj winkel binnen, maar deze keer was het een huis tuin en keuken filiaal van een winkelketen die voornamelijk nogal schattige huishoudelijke zaken verkoopt voor jonge, zelfstandige en goed gesitueerde vrouwen. Toen ik met snel kloppend hart de deur opende voelde ik me weer alsof ik lang, lang geleden bij de sigarenboer mijn eerste Chick ging scoren…..

Mijn ogen scanden de winkel. Spatels, tangen, lepels en schepjes, messen en raspen, de mogelijkheden leken eindeloos. Maar de zoete geur van vrouwelijke schattigheid – rook ik roze badzeep? – maakte toch dat ik me een indringer voelde. Knijpers, nergens knijpers te zien…… Ik moest het uiteindelijk aan iemand vragen.

Een jonge vrouw was bezig schappen te vullen. Ik vroeg haar: “Heeft U misschien ook RVS knijpers? Van die grote roestvrijstalen? Voor kruidenzakjes? Om die zeg maar mee af te sluiten?”  Ze wees me naar een halfleeg mandje ergens onderin het schap.  Ik graaide het helemaal leeg en toen ik klaar was schrok ik, want ik had er maar negen in mijn hand.

De vrouw zag mijn vertwijfeling. Oh? Hoeveel heeft U er dan nodig? Ik stamelde: “Nou eh, een stuk of 20, of zo? De vrouw vulde met een vloeiende beweging het mandje bij. Er lagen er nu misschien wel 40, maar ik telde mijn schatten en nam 20 knijpers mee naar de kassa. ‘Deze meneer wil graag twintig knijpers voor kruidenzakjes afrekenen”, riep ze naar de collega aan de kassa, die net even was weggelopen om wat bloemen te schikken. Toen ik had betaald en de beeldschone kassière mij de 20 knijpers overhandigde, voegde ze me toe: “Zo. U kunt voorlopig wel vooruit. Of gaat U er iets anders mee doen?” “Mijn Meesteres wil ze aan mijn zak en tepels klemmen” lag op het puntje van mijn tong. “Het is een cadeautje” viel mij echter ineens in. “Zal ik het dan voor U inpakken”. “Nee, dat hoeft niet, het gaat zo wel mee…….”.  De deur viel achter mij dicht. Die deur was echt dicht.

Een paar dagen later was ik alweer alles vergeten van de schattige winkel met de stille martelwerktuigen: de pureepersen, stampers, vleeshamers, notenkrakers en appelpartjesdelers. Met zijn twintigen hingen de knijpers met hun gekartelde krokodillenkaken aan mijn tepels en ballen. Het roze zakje werd stijf dichtgeknepen en de inhoud bleef zo langer goed en vers. Beste mensen, het is het allemaal waard, het is het waard……

_luckyman_ is schrijver van het boek: “mijn zwakte is mijn kracht”, gedichten over femdom en bdsm.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*