Je Suis BDSM

De multiculturele samenleving kent zo haar beschavingen en beschadigingen. Qua geloof en rituelen zitten we lang niet altijd op één lijn. Om over geaardheid maar te zwijgen. Van het prediken dat ‘het’ te genezen is tot ‘hoe zieker hoe beter boys!’
Alles huist bij ons allen om de hoek.

Maar hoorde u ooit over spanningen in de bdsm-wereld? Een golf van liquidaties om de macht te willen grijpen? Persoonsbeveiliging vanwege een mening? Tumult omdat iemand hetzelfde geslacht ambieert? Rumoer omdat er niet getrouwd wordt tussen de spelpartners? Is BDSM simpelweg niet de oplossing voor de huidige problemen met aanverwante terroristische dreigingen in de wereld?

Natuurlijk zijn er de kritieken, de meningen omtrent BDSM. Het schrikt af, het bloedt, het slaat, het mept, het doet van alles en nog wat pijn. Maar de machtsverdeling is zo heerlijk. Gemaskerd niet de straat op maar geboeid aan Haar kruis. Zweepslagen niet als oordeel maar als Haar oprechte verdienste. En geen nekbrekende strop omdat je jezelf bent maar in Haar takels je verheven voelen. Even geen mening, geen ruzie maar strijd, afzien en doorzettingsvermogen telt. Op weg naar erkenning, trots en warmte. Die zeventig maagden wil ik niet eens ontmoeten in subspace. Want het lijkt me sterk dat deze maagdelijkheden het heft in handen kunnen nemen.

 

Je Suis BDSM

-= A’Mael =-

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*