Column: In de kooi…..

veer

Het is af en toe toch wel eens fijn om je lot te kunnen delen met geestverwanten. Als je zoals ik door je Meesteres gedwongen wordt om met een kooitje om te slapen, houd je genoeg energie over om nuttiger dingen te doen dan egoïstisch met jezelf te spelen nietwaar? Ik moet wel bekennen: het valt me niet altijd mee om mijn driften zo te laten beknotten. En soms voelt het ook als een beetje onzinnig ritueel. Ik ben er namelijk na enkele jaren kooitjespraktijk achter dat het helemaal niet zo moeilijk is om met kooitje toch tot een hoogtepunt inclusief volledige ejaculatie te komen. Een erectie kan niet, dat is duidelijk. Maar er is altijd wel genoeg ruimte, hoe weinig ook, om onder de douche met wat warm water en badschuim wat heen en weer te wrikken en te schuiven tot het beoogde effect zich gaat manifesteren. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de mogelijkheden van vibrators, TENS units en wattenstaafjes, allemaal tips & tricks om onder de orders van je Meesteres uit te komen.

Maar ik kan jullie een ding garanderen: een beetje Meesteres weet nu al dat je met jezelf speelt. Sterker nog: terwijl jij dit leest weet Zij dat je eraan denkt en Zij ziet in een oogopslag dat je je zogenaamde volle zak hopeloos hebt geleegd, op illegale wijze. Zij weet dan ook dat jij een loser bent die het weer helemaal niet begrepen heeft. Zij stopt je niet in chastity voor Haar eigen genoegen…. Zij doet dat voor jou! Jij wilde je toch onderwerpen aan je Meesteres? Wilde jij zelf niet dat Zij de controle over je eigen seksualiteit overnam? Om Haar beter te kunnen dienen zonder afleiding? Zij heeft jou een tijdje geobserveerd terwijl je Haar leerde kennen. Zij kent daarom je zwaktes. Zij weet dat je driften jou afleiden van waar het eigenlijk om gaat: dat jij je Meesteres onvoorwaardelijk gaat dienen. Daar past niet bij dat je ‘s nachts stiekem porno rukkend achter je pc zit en dan de volgende dag weer braaf onderwerping gaat spelen………

Daarom: wees blij met je kooitje, draag het met trots. Uiteindelijk, als je je totaal aan je Meesteres hebt onderworpen, zul je merken dat je, als Zij vindt dat je zover bent, ook heel goed zonder kooitje kunt. Ja, je krijgt altijd wat je verdient, like it or not.

Succes!

_luckyman_ is schrijver van het boek: “mijn zwakte is mijn kracht”, gedichten over femdom en bdsm.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*