Durf je?

We spraken jaren telefonisch met elkaar , lief en leed gedeeld op chat, SMS en later whatsapp. Elkaar kennen tot en met maar nog nooit ontmoet, laat staan aangeraakt. Maar nu staan de stoute schoenen als nooit te voren te trappelen. Ze heeft gebroken met haar Meester, BDSM hangt voor haar nu aan de wilgen. Maar ze ademt erotiek. Ze is vandaag anders, ze verlangt, hunkert en wie ben ik dit te weerstaan?

 

Durf je?

Ja

Nog tien minuutjes en ik ben bij haar thuis. De voordeur staat dan open, 2 trappen op. De zolder lonkt.

Kun je het vinden?

Zo ken ik haar, altijd bezorgd en behulpzaam. Ik kleed me uit. Aan de wand hangen prachtige foto’s van haar als slavin. Er lang naar gluren mag ik niet, ik hoor haar voetstappen op de trap. Ik doe snel en onhandig een sjaaltje van satijn voor mijn ogen. Voor ik het weet staat ze achter me. Ze zwijgt en komt achter me zitten op bed.

Voor ik het weet is het sjaaltje strak rond mijn hoofd gebonden. Ik voel dat ze lingerie draagt, stijlvol, zoals ze is. Als ze voor me komt zitten mag ik voelen, strelen en zoenen. We tongen. Nooit eerder zoende ik een tong zo fris, zacht en dun als die van haar.

Ik ga je helemaal gek maken

Ze ligt voor me en draagt me op haar te likken. Eerst haar prachtig gevulde borsten. Ik kneed ze, haar tepels zijn gevoelig, haar huid is heerlijk zacht. Ik daal af over haar lichaam, op zoek naar haar geheel geschoren kutje. Ook hier is het onbeschrijfelijk fris. Haar clitje is gevoelig, ik proef haar geil intens. Haar gaatje dring ik binnen met mijn tong. Ze zet haar nagels in mijn schouders en kreunt intens.

Nu is het jouw beurt

Ze legt me op mijn rug. Met haar ingesmeerde borsten streelt ze mijn hele lichaam. Ze kronkelt, ik kreun, we genieten. Met speels gemak krijg ik een condoom om mijn penis. Maar voordat ze op me rijdt, krijg ik een paar tikken op mijn ballen.

Een Meesteres doet dat harder, niet zo piepen

En ook het radeerwieltje voelt ernstig gemeen op mijn pik en tepels.
Niet veel later neuken we. Wild rijdt ze op mijn penis, met haar handen strak op mijn borst. Zodra ik de kans krijg duw ik 4 vingers in haar kutje. Ze kreunt, ik probeer zo diep mogelijk. Af en toe voel ik straaltjes geil op mijn lijf vallen. Als een golfbeweging komt ze net niet helemaal klaar. Ik probeer een vuist diep in haar te krijgen. Dan komt ze hard en spuitend klaar.

Nog niet bijkomen van het ene orgasme vloeit ze in het volgende orgasme. Ze draait zich om. Met haar kutje en billen komt ze boven mijn gezicht, terwijl ze me intens pijpt. Ik lik haar, ik neuk haar met mijn tong.

Niet veel later ligt ze uitgeput op bed.

Niet doen, zo is het genoeg…ze trilt en ligt uitgeput op bed. Maar zodra ik haar kutje vinger begint de orgasme golf weer van voren af aan. Ze zit rechtop, ik probeer haar weer te fisten. Het sjaaltje dreigt van mijn ogen te vallen. Ik ga haar nu echt zien. Zo’n ontzettend mooie vrouw, ongeremd, los, genieten. Niet veel later neuk ik haar van achteren terwijl ze met haar handen tegen de muur staat.

Dit is ons geheim

We zitten arm in arm. Ze is volledig zichzelf en openhartig . Ik masseer haar, plaag haar even met het radeerwieltje. Ze ontwaakt uit haar geile roes. De rest van de dag wacht. We moeten verder, terwijl haar tranen veilig bij me zijn. Dit is ons geheim. Als ik sta te douchen kan ik het me nauwelijks voorstellen. Alle jaren op afstand in 1 vrijpartij gevangen.  De komende jaren zal ik het weer zonder haar moeten stellen.

 

A’Mael

Over 519-094-474 27 Articles
bezit geregistreerd onder nummer 519-094-474

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*