Dildogordel

Ze zal die dildogordel nog regelmatig dragen… Waargebeurd met vleugje fantasie.

1. Bedrijfsreceptie

Op een dag vertelde ik haar dat we naar een officiële ontvangst moesten, ze had er helemaal geen zin in maar kon er niet onderuit komen, ze moest mee. In haar overmoed stelde ze toen voor dat we er dan maar iets spannends van moesten maken zodat we er in ieder geval nog plezier aan zouden hebben zonder dat de anderen daar iets van zouden merken. Daarmee rukte ze mijn lugubere ideeënbus open en ik mompelde haar “we zien wel”. Die avond gaf ik haar nog een heerlijke stevige beurt als afsluiter, maar dat is een ander verhaal. Een paar dagen later was het dan zo ver. Ik gaf haar de opdracht zich te wassen en te scheren (ik hou van een glad slavinnetje) en zich vervolgens bij me te melden. Aangezien ik haar geen opdracht had gegeven om iets aan te trekken stond ze een half uurtje later opgefrist en spiernaakt voor mij. Als eerste legde ik een zeer zwaar uitgevoerde dubbele dildogordel bij haar om (of aan of in?). Ze kreunde want het leer was nog stug en nieuw en de dildo’s alle twee groot en dik, deze zijn het maximum dat ze kan verdragen. Ik trok de riemen erg strak aan en deed ze secuur op slot. In ieder geval was ze zo veilig voor al te opdringerige, ongewenste intimiteiten. Vervolgens deed ik haar nog een korset aan dat haar bijna letterlijk de adem benam. Ik hou nu eenmaal van haar mooi figuurtje en wil dat graag nog mooier maken dan het al is. Vol trots bekijk ik haar nu wel erg slank lichaam met de door het korset opgestuwde borsten die vol trots naar voren steken. Daarna hijs ik haar in een soort broekpak uit één stuk, een catsuit. In de hals en mouwen zitten een halsband en polsboeien verwerkt die snel worden dicht geklikt. Om haar voeten sluit ik hooggehakte laarsjes waarna ik de pijpen met de daarin verwerkte enkelboeien stevig afsluit. Wankelend op de hoge hakken en hijgend door het strakke korset laat ik haar naar de woonkamer strompelen en laat haar daar wachten tot ikzelf ben omgekleed in mijn smoking. Enkele minuten later zaten we in de auto, op weg naar die “vervelende” receptie. De dubbele dildogordel in haar onderlijf deed zijn werk perfect tijdens de rit – mijn scherp verbod om klaar te komen was een lange strijd voor haar totdat we aan kwamen. En dan nu het verslag van het feest vanuit haar perceptie: De receptie was zoals verwacht chique en vervelend. Ik haat zulke recepties maar ja mijn Meester is door zijn werk af en toe verplicht zulke party’s te bezoeken. Een uur lang drentel ik door de menigte terwijl mijn Meester zich van zijn verplichte gesprekken kwijt. Met een glas wijn in de hand verveelde ik mij te p….. Dat was plotseling over! Een kolossale trilling jaagt als een razende door mijn onderlijf en bijna giet ik van de schrik de inhoud van mijn glas tegen de jas van de vent die naast me staat. Gelukkig kan ik mij nog net beheersen. Het duurde een minuut of vijf voordat ik besefte dat de trilling afkomstig was van de dildo’s in mijn onderlijf. Dat moest een uitvinding van mijn Meester zijn. Ik begreep direct dat het de bedoeling was dat ik mijn Meester moest opzoeken. Dat klinkt echter gemakkelijker dan het op dat moment was. Eerst loop ik uiterlijk, rustig door de ruimtes, op zoek naar mijn Meester die de trillingen kon doen ophouden. Dat lukte niet echt want het zag er zwart van de smokings. Na verloop van tijd begon er licht paniek bij mij los te barsten, maar hoe ik ook strompelde op die veel te hoge hakken, vinden kon ik hem niet. In de vestiaire aangekomen bleek dat de jas van mijn Meester ontbrak en een blik door het raam leerde mij dat hij zittend in de auto met draaiende motor , voor de deur stond te wachten. Aangezien ook mijn jas ontbrak strompelde ik naar buiten en nam hijgend naast hem plaats in de auto. Op het moment dat ik ging zitten hielden de beide vibrators er gelukkig ook mee op, zodat ik gelukkig mijn Meester daar niet om hoefde te vragen of te smeken. Nog voor hij het domein afreed stopte hij en gaf me de opdracht uit te stappen. Hij kwam naar me toe en ontdeed me van de catsuit. Daar sta ik nu amper gekleed door het korset en dildogordel. Eenmaal terug in de auto gezeten, ontdaan van de kledij, daarmee mijn blote borsten aan de schaarse nachtelijke chauffeurs tonend, zette hij de trilstand steeds weer een tikkeltje hoger. Ik kreunde en zuchtte, maar hij was niet te vermurwen “Niet klaarkomen!” luidde zijn scherp uitgesproken opdracht. Het lukte mij niet. Ik kon er echt niet aan doen. Midden op de snelweg was er plotseling zo’n omhoog/omlaag beweging in het wegdek en… Ik kwam pas tot mezelf toen hij mij voor ons huis uit de auto hielp en mijn straf was inderdaad “vreselijk”. Met beide vibrators in de laagste stand en gekleed/gebonden als ik was moest ik de rest van die nacht doorbrengen. Pas de volgende morgen werd ik bevrijd en dat hele weekend hebben we “gespeeld” dat de vonken er vanaf vlogen.

2. Wat heb je geleerd

We hadden die avond vrij vroeg afgesproken. Ik had gewoonweg de opdracht gegeven om 17 uur bij me te zijn. Ze moest dezelfde spulletjes als ook het verslag van onze vorige speelavond meebrengen. Ze was al de hele dag bezig met haar voorbereidingen. Een nauwkeurige foutloze scheerbeurt van haar venusheuveltje, een lekker wam oliebadje, het kapsel mooi… Al haar spulletjes had ze mooi in de zwarte lederen tas gestopt. Trileitjes, dildo’s, massage-olie, fototoestel, lederen en latex pakje, glijmiddel, dildogordel… Ze was ruim op tijd klaar met alles. Net voor ze de deur achter zich wil dicht slaan realiseert ze zich dat het verslag nog op de printer ligt… wat een geluk. Wat later zit ze dromerig in haar auto op weg naar mij. Vol twijfels en verlangens vraagt ze zich af wat de avond voor haar in petto heeft. Wat later – mooi op tijd belt ze bij me aan. Ze is nog ietwat gespannen als ik haar binnen laat maar als ze even de woonkamer binnen is valt de spanning direct bij haar af. We nestelen ons in de sofa, ik open de fles bubbels en vul onze glazen. We klinken op de nog jonge avond. We kletsen over van alles en nog wat… tot ik plots dwingend haar beveel om voor me op handen en knieën te gaan zitten. Ze trekt nog vlug haar laarzen uit en doet wat gevraagd is. Ik vraag haar wat ze de vorige keer heeft geleerd maar ze weet het niet meer. Haar blik verraad dat ze het antwoord schuldig zal moeten blijven. Ik geef haar nog wat tijd maar de antwoorden die ze geeft zijn niet juist. Ik ben bereid haar nog wat extra denktijd te geven en geef haar de opdracht haar jeansbroek en slip uit te doen. Daarna gebied ik haar over mijn knieën te gaan liggen en is het tijd voor billenkoek. Haar denktijd verstrijkt intussen verder. Tussen de klappen heen, geef ik haar de tijd om het juiste antwoord te geven… maar de verwarring slaat toe bij haar en ze kan geen zinnig antwoord meer geven, laat staan het correcte. Onverminderd gaat de spanking verder en haar achterwerk kleurt al mooi rood. Volledig in de war met haar gedachten laat ik haar overeind komen en stel een laatste keer de vraag “wat heb je vorige keer geleerd”. Verstomd kijkt ze me aan, het juiste antwoord blijft ze me schuldig. “Dat je altijd links van me blijft” antwoord ik haar. Haar ogen verraden vertwijfeling want ze beseft dat haar fout bij aankomst dat ze rechts van me in de zetel ging zitten ongetwijfeld wordt afgestraft met de dildogordel. Maar eerst gebied ik haar weer over mijn knieën te gaan en volgt er nog een stevige spanking met het batje. En dan komt haar onvermijdelijke straf. Ik geef haar de opdracht om haar tas te nemen met haar spulletjes in. Wat later zit ze voor mij op haar knieën en reikt ze me haar tas aan. Ik grabbel de dildo’s uit haar tas en geef haar ze één voor één aan en gebied haar deze in te brengen. Ze kiest er eerst voor om haar kontgaatje te vullen… Daar zit ze nu voor me, met neergeslagen hoofd, de ogen naar beneden,… Haar actie kan aanvangen mijn goedkeurend oog. Ze bevochtigt de dildo met speeksel en brengt hem langzaam en met de nodige kracht in haar kontgaatje. Daarna steekt ze de dildo in haar intussen natte, gladde kutje. Ik geef haar de gordel aan die ze mooi om haar middel doet en ze reikt me de uiteinden aan. Het is aan mij om hem heel strak dicht te gespen. Vervolgens neemt ze de gordel van achter tussen haar benen naar voor en geeft het uiteinde opnieuw in mijn handen. Subtiel trek ik de riem door het oog en zet nog eerst vlug de 2 dildo’s mooi vast in de riem. Zachtjes trek ik de riem aan… de dildo’s komen al een beetje dieper te zitten… even opnieuw de spanning verminderen om daarna onverwijld deze te verhogen, de riem strakker aan te trekken en de 2 dildo’s diep in haar te duwen!

3. Avondwandeling

“Voorover bukken meid, handen op de stoel.” Mijn handen gaan naar haar intieme plekje, voelen aan de strakzittende dildogordel. De dildo’s zitten klemvast. Haar geile kutsappen lopen langs de dildogordel. “Je bent echt geil. Mooi zo want dat ben ik ook.” Ik maak de dildogordel los en haal de dildo uit haar kutje. Nog voor ze maar iets kan zeggen of bekomen, stoot ik mijn pik in haar kutje. Ze slaakt een gil van verrassing en pijn. Ik stoot hard en wild in haar kutje, al snel voel ik mijn pik verstijven en spuit ik mijn zaad in haar kutje. “Zo, de spanning is er al af, de toon is gezet, de avond is nog lang meid.” En ik trek mijn broek weer op. Tranen verschijnen in haar ogen omwille van de pijn door de klemmen op haar tepels en haar wil om ook klaar te komen… maar daar komt überhaupt voorlopig niks van in huis. Ik breng opnieuw de dildo in haar kutje en de gordel gaat opnieuw klikvast. Een touw gaat om haar middel en loopt van achter naar voor tussen haar benen… het uiteinde steek ik even tussen haar tanden. Ik geef haar haar lange jas aan en knoop die mooi dicht voor haar… het touw loopt mooi tussen 2 knopen heen door haar jas… “Laten we nog een avondwandelingetje maken.” Ik neem het touw heel kort en leid haar zo naar buiten. Ik trek het touw goed strak aan… met af en toe een stevige snok… ze strompelt letterlijk schuin achter me aan. Mijn andere hand speelt in mijn jaszak met de afstandsbediening van de dildo in haar kutje… en natuurlijk schrikt ze op als ik plots de dildo in beweging zet… Ze stopt plots – maar een stevige snok aan het touw en een boze blik van me zetten haar direct terug aan om verder te stappen. Ik speel met de knopjes van de afstandsbediening… aan… uit… sneller… uit… traag… sneller… uit… Ze strompelt hijgend van inspanning en genot achter me aan. Af en toe wil ze stoppen – maar dat verhinder ik door haar letterlijk weer op gang te trekken met het touw… Met hele kleine snelle stapjes loopt ze achter me aan… een strak touw tussen haar benen dat af en toe de spanning op de dildogordel en dildo’s in haar verhoogt… dildo’s die haar genot bespelen maar afhangen van mijn handen die spelen met de afstandsbediening. Het afwisselen van aan… uit… trager… sneller… speelt haar duidelijk parten tijdens deze avondwandeling.

4. Fête Nationale

Vrijdagochtend. Als ze denkt dat ik het haar vergeef dat ze m’n donderdagavond verknalde… dan zit ze er ferm naast! Mijn wraak zal onverbiddelijk zijn… dat zeggen de ideeën voor het weekend al in mijn hoofd. Ik heb de controle en niet zij! Ochtend zondag 21 juli – Fête Nationale. Dat we vandaag naar Brussel zouden afzakken, dat was al langer gepland. En dat ze uitkeek naar het vuurwerk ’s avond… dat wist ik maar al te goed. Ze ligt achteraan het bed naast mijn voeten… collar nog mooi om haar nek… ik duw haar met mijn voet wakker… “Kom meid, waar waren we gisteren gebleven… laat mijn dag maar beginnen met een pijpbeurt.” Ze kruipt naar mijn pik en begint te likken… te pijpen “Dieper!” En haar mond gaat vol over mijn pik, diep in haar keel. Mijn been gaat over haar hoofd en zo zit ze klem en kan ze niet anders dan me stevig en diep te nemen. Na mijn verwenbeurt maan ik haar aan om op handen en knieën plaats te nemen naast het bed met haar kont naar me toe gericht. Haha haar buttplug zit er nog mooi in. Haar kutje is intussen al mooi nat, zie ik. “Bitch, mijn donderdagavond om zeep helpen. Dit ga je vandaag bekopen hoor.” “Hmmm, maar..” “Niks te maren. Vandaag krijg je een totaal spreekverbod! Kreunen en kermen ja, dat wil ik enkel nog horen.” Met één ruk verwijder ik haar buttplug. Wat blijkbaar geen leuke ervaring voor haar was. “Ga maar douchen, doe je een leuk kleedje aan, geen slip vandaag en zorg maar dat je klaar bent over een uur.” Een goed uurtje later stappen we de auto in en gooi ik ostentatief mijn rugzak tussen haar benen. Ik weet zeker dat ze benieuwd is naar welke attributen ik heb meegenomen… maar ze doet alsof het haar niks deert. Op naar Brussel. Eens op de autostrade trek ik haar kleedje wat omhoog en geef haar tijdens rit op geregelde tijdstippen een ferme tik op haar linker bil. En heel af en toe ga ik met mijn hand naar haar kut en klitje om haar te strelen. Ze kijkt verbaast naar me als ik wat later de autostrade verlaat (we zijn toch nog niet in Brussel). “Even tussenstop maken.” En wat later staan we aan de ingang van de erotheek. “Je krijgt nog wat nieuw speelgoed.” Een drie kwartier later staan we buiten met het tasje aankopen. Trileitje met afstandsbediening, een paar venijnige klemmen… Eens terug op de autostrade geef ik haar de opdracht om alles uit de verpakking te halen en het gebruiksklaar te maken. Ze heeft net alles in orde als ik de parking naast de autostrade oprij. Ik neem het trileitje en de afstandsbediening en test of het werkt. Ik duw het trileitje in haar hand. “Stap maar uit en zorg maar dat het erin zit als je terug instapt.” Verschrikt van de opdracht stapt ze uit en kijkt om zich heen. We zijn hier duidelijk niet alleen. Nog een paar auto’s met mensen in, mensen die genieten van een drankje op een bank… Ze wandelt rond de auto… wat later zie ik haar achter struiken wandelen zodat ze niet opvalt voor de toeschouwers maar wel nog in mijn zicht blijft. Ik zie haar wat door de benen buigen en vliegensvlug verdwijnt haar hand onder haar kleedje tussen de benen om het trileitje in te brengen. Snel komt ze naar de auto gelopen en stapt terug in. Ze buigt mooi het hoofd als mijn hand haar kutje inspecteert… wat een natte boel. Ik rij terug de autostrade op en niet veel later begin ik natuurlijk met de afstandsbediening te spelen. Ze maakt een klein sprongetje als het eitje begint te trillen… het volgende half uur… spelen mijn vingers met haar genot… en als ik merk dat ze er teveel van geniet… ben ik onverbiddelijk en zet het trillen af! Kan ze wat afkoelen. “Durf het niet van klaar te komen!” Wat later komen we aan in Brussel en zoeken we een parkeerplaatsje. Ze kijkt me verwonderd aan als ik de rugzak op de schouder neem… maar ze weet zich nog net perfect te houden aan het spreekverbod. Maar ik kan haar gedachten lezen… wat gaat hij verdomd met die klemmen en dat andere speelgoed hier doen in die mensenmassa?! Wat later kuieren we door de stad… wat een drukte… veel volk… veel te doen… veel standjes en attracties… En geregeld… op momenten dat ze het totaal niet verwacht… speel ik met de afstandsbediening van haar trileitje. Ze schrikt telkens… soms met een stevige zucht of kreun, reflex of lichaamsbeweging. Overal, te pas en te onpas… speel ik met de trillingen in haar onderbuik. Op een overvolle bank waar we zitten, als we ergens staan te kijken, of ik wring mijn been tussen haar benen en druk dan goed met mijn dijbeen op haar kutje… Op rustige en drukke plaatsen… op het terras waar we genieten van een wijntje en een frisse pint… De tijd verstrijkt… de avond valt en straks is het tijd voor het grootste vuurwerk in jaren. Voor we het terras willen verlaten duw ik har de rugzak in de hand en gebied haar naar toilet te gaan. “Haal je trileitje er maar uit en wissel dat maar in tegen wat in de rugzak zit.” zeg ik haar nog. Wat zal ze opkijken subiet… een echte verademing zal ze het niet vinden als ze het trileitje moet vervangen door de dubbele dildogordel met afstandsbediening. Wat later komt ze buiten en neemt plaats op mijn schoot. Ik voel de dildogordel. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en steekt de afstandsbediening van de dildogordel in mijn hand. Dit doet ze met een veelzeggende onderdanige blik die zegt dat ze er blij mee is en klaar voor is. Wat later staan we op het overvolle Paleizenplein te wachten op de balkonscène van ons nieuw koningspaar en het grootse vuurwerk. Ze staat voor me tegen me aan. Ik leg mijn armen om haar heen en heel opvallend neem ik de afstandsbediening in de hand en begin met de knopjes te spelen… Ze duwt zich stevig tegen me aan… ik kan de trillingen in haar lijf en onderbuik zelfs af en toe voelen… Ze probeert zo onopvallend mogelijk te genieten van mijn spel met haar in de mensenmassa… Een paar keer is ze een orgasme nabij… maar telkens beslis ik om dit uit te stellen… We genieten samen van het prachtige grootse vuurwerk… en naar het einde toe van het vuurwerk geef ik haar de toelating om klaar te komen. Wat dan ook nog gebeurd voor het vuurwerk gedaan is… ze profiteert van de helse knallen om haar gestamel, gekreun en gezucht van het orgasme te verbergen voor onze omstaanders. Als ik na het vuurwerk haar spreekverbod ophef zegt ze me… “Dankje Meester.” En tot mijn verbazing maar waar het wel om gaat bij mij, zegt ze snel nog… “Het spijt me van donderdagavond.”

5. Kerstfeestje met haar collega’s

Het was weer tijd voor traditie… kerstfeestje met haar collega’s. Een leuke bende, toffe meiden en een paar leuke kerels… en niemand die weet van haar duistere kant… dat zij er verdomd van houdt om als slet of slavin te worden gebruikt door haar Meester. “Schat, zie ik er goed uit?” roept ze me toe als ze de trap af komt. Ze heeft een mooi zilverkleurig glitterjurkje aan met daar onder zwarte pantys. Ja ze ziet er beeldig uit maar dat is voor haar een beetje buiten mijn wil gerekend… “Ga je even mee naar de keuken.” “Handen op de tafel, benen spreiden.” Ik trek haar jurk over haar lende, neem een schaar, trek de panty tussen haar benen naar beneden en knip deze door ter hoogte van haar kruis. Vervolgens knip ik haar string door. “Ga op tafel zitten sletje, benen weid open.” Vervolgens neem ik 2 klemmen met daaraan een metalen klokje of belletje. Deze gaan onverbiddelijk op haar kutlipjes. “Kom maar van tafel.” Wanneer ze van de tafel wipt… klingelt het tussen haar benen… “Moet dit echt vanavond, Meester?” “Jip, en hier gaat het niet bij blijven sletje als je moeilijk gaat doen, kom laten we vertrekken.” Ik neem haar bij de hand en verlaten het huis. We stappen goed door richting auto… en ja het rinkelt inderdaad tussen haar beentjes. Ze zal vanavond letterlijk op haar passen moeten letten. Dansen… als de muziek maar hard genoeg staat, denkt en hoopt ze wellicht al. Als we in de auto zitten vraag ik haar om het handschoenenkastje te openen. Daar ligt het trileitje met afstandsbediening al te wachten op haar. “Breng maar in sletje!” Ze doet gedwee wat ik haar opdraag. Als we op onze bestemming aan komen… en voor we uitstappen check ik met mijn hand na of alles correct zit. “Kom op sletje, laten we er een fijne avond maken.” zeg ik terwijl ik de afstandsbediening voor haar ogen hou. Wat later voegen we ons bij haar collega’s en genieten we van de aangeboden drankjes en hapjes in het foyer. Het is opvallend hoe weinig mijn sletje beweegt en de benen strak tegen elkaar houdt. Ik kan het dan ook niet laten om haar uit te dagen… Geregeld ga ik bij een andere collega van haar staan om een babbeltje te slaan en roep ik haar er natuurlijk telkens bij… En af en toe vraag ik haar om een hapje van het buffet voor me te halen… Het is grappig om zien… de kleine stapjes die ze neemt als ze haar verplaatst… Later op de avond kan ik het ook niet laten om de afstandsbediening te gebruiken… eerst als ze wat apart staat of alleen naar het buffet loopt… Om dan stouter te worden en het trileitje aan te zetten tijdens de babbeltjes met haar collega’s… Ze is er niet blij mee… het wordt zelfs een “kwade blikken-oorlog” tussen ons… dit wou ze niet op haar kerstfeestje met haar collega’s… Ach ja… dat is nu het lot van mijn sletje. De uren verstrijken, het spel wordt gespeeld… een stuk in de nacht verlaten we het feest. Ik neem haar bij de hand en we lopen naar de auto… het valt me meteen op… de klokjes klingelen niet… Bij de auto aangekomen duw ik haar tegen het portier, duw met mijn voet haar benen open en wanneer mijn hand tussen haar benen gaat stel ik inderdaad vast… geen klemmetjes en trileitje meer aanwezig… “Awel!!!” vraag ik haar. “Ik vond het niet leuk meer Meester. Ik ben ze een uurtje geleden gaan verwijderen op het toilet, sorry, sorry, sorry.” “Hier kom je niet goedkoop mee weg hoor slet.” Ik trek haar naar de autokoffer en neem er de dubbele dildogordel uit. Midden op de parking gebied ik haar om de kapotte panty en string uit te doen en de dildo’s in haar kut en kont in te brengen… vervolgens trek ik de gordels stevig aan… “En nu de auto in slet… de nacht is nog lang… je gaat er nog spijt van krijgen om mijn wil te saboteren!” (mijn gedachten gaan al naar de houtenkoffer…)   Hoovernymeria

1 Reactie op Dildogordel

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*