Club Femme #7 – 27 december

club femme
Club Femme Beste Event 2015

 

Op zaterdagavond 27 december 2014 organiseert KiK – “Club Femme #7”, de laatste editie van dit jaar. Een FemDom party op een prachtige locatie in Den Haag.

Nu het einde van het jaar dichtbij komt, kruipen we allemaal wat dichter tegen elkaar aan, buiten is het kouder, maar binnen knispert het haardvuur en gloeit de Glühwein, een maand van rode mijters, kaneel, een piekmoment rond de Engeltjes in de Kerstboom, waar spannende pakjes onder liggen…, misschien..!?
En dan bereiden we ons voor op een knallend einde, een nieuw begin.

Club Femme wil graag haar trouwe bezoekers en haar team bedanken voor de 6 geslaagde edities in 2014.

 

Enkel toegang voor FEMDOM’s en male submissives.

Elke FemDom/Domina/Meesteres/Mistress is welkom met haar submissive(s).
Er is mogelijkheid tot ontmoeten, praten en spelen.

Single male submissives

Single male submissives zijn ook welkom maar wij om de verhouding evenredig te houden – hiervoor wel een aanmeldlijst. Meld jij je aan als single submissive dan ontvang jij een uitnodiging op basis van het beschikbare aantal plaatsen. Het kan dus zijn dat jij je aanmeldt, maar niet word uitgenodigd voor deze editie omdat wij de verhouding FemDom/submissives goed willen houden. Single submissives die niet uitgenodigd worden komen op de wachtlijst voor de volgende editie.

Wil jij je aanmelden voor dit event, stuur dan een mailtje naar keepitkinky1@gmail.com

 

Over Meesteres Mercy 3 Articles
Smeken voor meer of smeken voor Mercy… Ik ben Meesteres Mercy, aangenaam. Voor nu. Ik ben een Nubian Lifestyle Domme die geniet van macht over mannen. Dat jij voor mij kruipt, daar kan ik erg van genieten. Het enige dat ik van jou verwacht is vertrouwen en gehoorzaamheid. Na een eerste ontmoeting zal je verlangen naar mijn Dominantie. Bedreven ben ik met de zweep, de cane, in cbt, bondage, roleplay, spanking, vernedering en de harde hand. Voor toegewijde en gehoorzame slaven kan ik ook genadig, troostend en liefdevol zijn. Maar dat weet je nooit, misschien heb ik mijn dag wel niet om genade in je te willen zien. Ben jij bij mij dan vervliegen je dagelijkse beslommeringen. Ik-ben-jouw-vlucht, jouw ontsnapping uit het keurslijf waarin je niet wil zitten. Bij mij mag je zijn wie je werkelijk bent. Of beter: wie je denkt te zijn. Vanaf daar leid ik je verder in de verkenning naar jezelf. Eenmaal binnen, dan ben jij van Mij. Jij mag aangeven wat jij niet wil, daarna is het aan mij… Hygiëne en galant gedrag zijn basisvoorwaarden. Ik voer sessies uit in een prachtige en goed ingerichte studio in Den Haag. Stuur jouw verzoek tot contact. Je kunt me benaderen via een PM waarin je beschrijft wie je bent en wat je zoekt. Ik zal je daarna laten weten hoe ik verder contact met je opneem over een eventuele sessie. Ik ben benieuwd naar wie je (nu) bent.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*