Zondag 1 Feb 2015 Den Haag. P.O.P U.P = Pain or Pleasure – Ultimate Playground

MrsRobin en MrsMercy bieden 12 onderdanige mannen de gelegenheid om zich, in een unieke – en besloten setting, te onderwerpen aan de opdrachten en/of sadistische invallen van een groep vermaarde, sterke Meesteressen.

Is het vernederend, om voor het oog van andere mannelijke slaven naakt te moeten kruipen of anaal onderzocht en gekeurd te worden? Hoeveel pijn kun je aan terwijl enkele hooggehakte Meesteressen om jouw pijn staan te lachen?

Op deze avond is plaats voor 12 ‘male’ slaven en subs met verschillende voorkeuren en identiteit. Liefhebbers van pijn in verschillende vormen en gradaties, maar er is ook ruimte voor hen die meer dienstbaar gericht zijn.

De slaven worden bij binnenkomst gekeurd en krijgen een kenmerk, in de vorm van een gekleurd polsbandje.

Door middel van deze kleurcodes wordt het voor de Meesteressen duidelijk om het spel te kiezen dat Zij met de slaaf zullen spelen.

Na inschrijving op het aanmeldformulier, zal de slaaf per mail meer informatie krijgen over de kleurcodes.


Het event zal plaatsvinden in het statige Den Haag, waar wij op locatie twee verschillende ruimtes zullen inrichten.

1) de Lounge: Voor de meer service gerichte slaven die huishoudelijke taken moeten kunnen verrichten, vernederende opdrachten zullen moeten uitvoeren, voetmassages moeten geven en meer van deze taken.

2) de Speelplaats: waar straf en pijn mogelijk zijn, waar tucht en discipline wordt geëist en waar goed luisteren een hoofdtaak is, want wie niet wil luisteren…?


Naast MrsRobin en MrsMercy zijn er elke editie een aantal gast Meesteressen. Dit kunnen Meesteressen zijn uit Nederland maar inmiddels zijn er ook contacten met Meesteressen buiten Nederland. Zij zullen naar hartenlust MrsRobin en MrsMercy ondersteunen om elk subje goed te beoordelen of hij een volgende keer terug mag komen.

Gast Meesteressen P.O.P. U.P. #1

de Magistrale MrsMoriah en de Sharpdressed MrsShane

Veiligheid, is en blijft ons uitgangspunt. De Meesteressen zijn capabel, hebben kennis van gevaren en kennen ‘het klappen van de zweep’. Zij zullen jou tot het uiterste brengen, zij zoeken jouw grenzen op, maar bewaken ook de dunne scheidslijn die tussen verantwoordelijk en onverantwoordelijk loopt.
IMG_2183

Aanmelden

Na het aanmelden op het e-formulier krijg je de gegevens over de locatie en andere benodigde informatie.

See you at P.O.P U.P !

 

Over Meesteres Mercy 3 Articles
Smeken voor meer of smeken voor Mercy… Ik ben Meesteres Mercy, aangenaam. Voor nu. Ik ben een Nubian Lifestyle Domme die geniet van macht over mannen. Dat jij voor mij kruipt, daar kan ik erg van genieten. Het enige dat ik van jou verwacht is vertrouwen en gehoorzaamheid. Na een eerste ontmoeting zal je verlangen naar mijn Dominantie. Bedreven ben ik met de zweep, de cane, in cbt, bondage, roleplay, spanking, vernedering en de harde hand. Voor toegewijde en gehoorzame slaven kan ik ook genadig, troostend en liefdevol zijn. Maar dat weet je nooit, misschien heb ik mijn dag wel niet om genade in je te willen zien. Ben jij bij mij dan vervliegen je dagelijkse beslommeringen. Ik-ben-jouw-vlucht, jouw ontsnapping uit het keurslijf waarin je niet wil zitten. Bij mij mag je zijn wie je werkelijk bent. Of beter: wie je denkt te zijn. Vanaf daar leid ik je verder in de verkenning naar jezelf. Eenmaal binnen, dan ben jij van Mij. Jij mag aangeven wat jij niet wil, daarna is het aan mij… Hygiëne en galant gedrag zijn basisvoorwaarden. Ik voer sessies uit in een prachtige en goed ingerichte studio in Den Haag. Stuur jouw verzoek tot contact. Je kunt me benaderen via een PM waarin je beschrijft wie je bent en wat je zoekt. Ik zal je daarna laten weten hoe ik verder contact met je opneem over een eventuele sessie. Ik ben benieuwd naar wie je (nu) bent.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*