19 december a.s. Christmas photoshoot

Zo vlak voor Kerstmis willen wij, Meesteres Illucia en Meesteres Kate, een grandioze middag organiseren voor iedereen die van travestie, rubberdoll en latex houdt.
In onze SM studio House of SubMission is er voor een beperkt aantal deelnemers de mogelijkheid om in avondjurk, full latex of als rubberdoll op de foto te gaan. Hiervoor hebben wij een professionele fotograaf bereid gevonden, welke dit met veel plezier doet. De foto’s krijgen jullie uiteraard zelf.

Avondjurken, pruiken, volledige make-up, sieraden, lingerie en schoenen in alle (grote) maten zijn aanwezig. Qua latex is er een veelvoud van catsuits, hoods, kousen en handschoenen, corsetten en latex laarzen. Voor de rubberdolls prachtige latex maskers, boobs en prachtige broekjes met alle vrouwelijke vormen erin.

Tijdens de middag zijn er vele luxe hapjes en drankjes aanwezig, rondgebracht door de huisslaven welke ook geheel in stijl zijn gekleed.

Vol is vol, dus wanneer je hieraan wilt deelnemen dien je je snel op te geven middels verzoek@houseofsubmission.nl of te bellen met Meesteres Illucia (0627534703) of Meesteres Kate (0652207513)

De prijs voor de gehele middag, inclusief visagie – foto’s – hapjes – drankjes en gebruik van alle kleding en schoeisel etc. bedraagt 450 euro.

1 Reactie op 19 december a.s. Christmas photoshoot

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*