The Story of control: Adrianna Taylor

Adrianna Taylor had een goede baan als secretaresse die ze vaarwel zegde om een professionele SM-Meesteres te worden. De jongen blondine beschrijft in “The Story of Control” hoe de interactie met haar klanten en hun soms bizarre eisen haar leven heeft veranderd.

Adrianna is begonnen in de voornamelijk door mannen gedomineerde glamourmodel wereld. Ze wilde zelf controle hebben en hoewel het in eerste instantie niet de bedoeling was de SM-wereld in te stappen is ze er geleidelijk ingerold. Een Meesteres wordt je niet zomaar. Iedereen kan een zweep vast pakken maar om een veilig goed opgebouwd spel te krijgen moet je eerst een hoop leren.

SM gaat nooit om geslachtsgemeenshap het gaat om controle, natuurlijk is er een bepaalde opwinding maar het gaat om de machtsverhouding, de vernedering het alles willen doen om de Meesteres te plezieren.

Lees alles over Meesteres Adrianna Taylor in haar boek te bestellen via Amazon. Lees alvast een extract (Engels)

The Story of Control

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*