Nieuw Profiel Meesteres Tess (Arnhem)

Als je Meesteres Tess ontmoet is het eerste wat opvalt haar stralende lach onder haar lange blonde haar. Ze hoeft alleen maar een mentale knop om te zetten om van lieve meid naar strenge Dominatrix te switchen. Meesteres Tess is in voor bijna alles wat met femdom te maken heeft van zacht tot hard van luxueus tot wet&messy. Wil je een idee krijgen van de mogelijkheden bekijk dan eens een aantal van haar filmpjes maar bezoek eerst het profiel van Meesteres Tess

1 Reactie op Nieuw Profiel Meesteres Tess (Arnhem)

  1. Hallo Team van Meesteressen Tess, Mijn naam is Rudi en ben 61 j. Meesteres Tess kent mij wel op haar duimpje. Rudi Koe hete ik in Deventer. ik wil graag terug komen. Voor een dergelijk behandeling, als destijds. Vin(d)en Tess/jullie dit goed? Mevrouw des huize weet wat ik lekker en zalig vind. Maar een Nursing behadeling vind ik geen probleem. Ook sta ik open als iemand anders als Mevrouw Tess de behandeling doet.
    Voor 2 uur behandeling Nursing of een behandeling als een koe, welke prijs moet hier voor betaald worden? Bij wat van stadion met de trein moet ik uit stapen, en welke bus moet ik dan nemen?
    Dank voor het lezen, en ben echt lekker g e i l. Rudi Koe

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*