Switch Eva

Profiel:

Tijdens een spel is het even alsof de buitenwereld niet bestaat. Het geluid van een zweep op naakte huid, de glans van mijn laarzen in het licht, die ene blik die rillingen over mijn rug laat lopen. BDSM geeft een extra kick aan het leven dat ik niet zou willen missen.

Rollenspellen zijn een grote passie van mij, misschien omdat ik nooit helemaal echt ben opgegroeid. Strenge zuster, opstandig schoolmeisje of die ene fantasie die je al tijden in je hoofd hebt maar nog nooit hebt gerealiseerd. Samen vinden we de beste manier om jou scenario werkelijkheid te laten worden.

Ik vind het heerlijk om de touwtjes letterlijk en figuurlijk in handen te houden. Jou zo neer te zetten dat je geen kant op kan en volledig overgeleverd bent aan mijn verlangens.

Ook krijg ik echt een kick om je te kunnen gebruiken precies zoals ik dat wil. Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is dat je alles precies doet zoals ik dat wil, de rest kan je aan mij overlaten. Af en toe kan ik een echt prinsesje zijn. Het is namelijk heerlijk om verwend te worden.

De menselijk geest is een bijzonder iets. Tijdens mijn omzwervingen heb ik veel ervaring opgedaan met hypnose en mind-play. So if you let me, ill blow your mind…

Contact:

persoonlijke website: switcheva.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*