Switch Ceecee

Profiel:

Ik ben Switch Ceecee. Ik ben een volle gekleurde vrouw. Dat ik nieuw ben hier, wil niet zeggen dat ik ook nieuw in de bdsm scene ben. Die sporen heb ik al verdiend. Ik ben al vanaf midden jaren 90 vorige eeuw, bezig met sm in de breedste zin van het woord.

Dat ik een Switch ben wil niet zeggen dat ik een twijfelkont ben, maar heeft meer te maken met dat ik het prettig vind om me op beide vlakken te uiten.
Als Mrs ben ik Streng, vasthoudend en haal altijd het onderste uit mijn slaafje. Ik wil onvoorwaardelijke aandacht en niet adequaat reageren en niet snel genoeg, wordt gelijk afgestraft. Ik kan je kietelen, teasen en strelen, maar ook opeens een knijper op je tepels zetten of op andere plaatsen. Maar aan de andere kant kan ik ook als Mrs liefdevol zijn. ik kan een MommyDom voor het slaafje zijn, wanneer ik hem koester en hem een klein mannetje laat zijn.

Als slavin ben ik toegewijd aan mijn Meester en aanbid de grond waarop hij loopt. Ik laat me graag door mijn Meester of Meesteres bonderen om daarna met zwepen naar een subspace gebracht te worden, waarna ik mag uitrusten in de Meester of Meesteres Zijn of Haar armen of aan Haar of Zijn voeten.

Ik ben veelzijdig en voor vele zaken sta ik open. Maar doe alles met respect naar de ander toe. NEE is NEE. Maak me mee en verwonder je over mijn veelzijdigheid.
I’m one of a kind…

Contact:

Momenteel geen contact informatie