Sabine DutchDoll

Profiel:

In 2007 ben ik als travestiet uit de kast gekomen. Het ‘vrouwelijke” zat al vanaf mijn kinds zijn in mij, maar de drang was op den duur toch zo groot dat ik me niet meer alleen tot de slaapkamer wilde beperken. Ik ben ooit begonnen met een fotosessie en een forced feminization sessie en zo is het balletje steeds verder gaan rollen.

Ik heb voorkeur voor de fetisj look, maar niets is mij te gek, dus af en toe doe ik ook wel eens dingen die men niet van mij zou verwachten. Speciale outfits zijn helemaal mijn ding en daar kan ik met mijn travestie lekker mijn fantasie op los laten leven. En ik heb het geluk dat ik exclusieve outfits heb kunnen overnemen van Linda Electra. Die outfits geven mij een speciaal en zelfverzekerd gevoel.

De metamorfose naar vrouw maakt van mij een geheel ander mens. Het is niet alleen een uiterlijk verandering, maar vooral ook een innerlijke. En dat vind ik juist de kick van zo’n transformatie! Terugkijkend op de afgelopen jaren ben ik enorm geëvolueerd en dat geeft enorme genoegdoening bij mij. Ik ben wie ik ben en dat wil ik zo uitstralen ook!

Contact:

fetlife profiel: Sabine DutchDoll

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*