15 Reacties op Meesteressen in Nederland

 1. Mrs Kim is gewoon een vakvrouw,Een Mrs die daadwerkelijk weet wat BDSM precies is, veel wederzijds respect en weet precies tot hoever ze kan gaan in het spel. Proficiat met je tot beste Mrs.

 2. I am proud to be owned by Mrs.Kim Zij heeft mij zo.n
  6 jaar geleden letterlijk weggesleept voor de poorten vd hel en zonder haar had ik niet kunnen na vertellen. Zij heeft mij ingewijd in de wereld van de BDSM en en het bleek dat ik een goudader had aangeboord. SHE my Mistress now and i am a proud to belong to Her.
  She is my joy, my pain and my love. The best a man can get !!!!!

 3. Heb Mrs Kim enige tijd mogen dienen zij is nog steeds de enige Mrs voor mij Zij is een Mrs die van vele markten thuis is Zij voelt je heel goed aan weet wanneer je je grens hebt bereikt.
  kortom een kanjer van een Mrs!!

 4. Mrs Kim is een super lieve maar ook strenge Meesteres, ze weet wat ze doet en doet zeker niks tegen je zin in. Mrs Kim neemt ook de tijd voor je.

  gr Lambert

 5. Meesteres Kim is de allerbeste. Ik zou verbaasd zijn als ze het niet wordt. Invoelend, sexy, mooi, streng, dominant gewoon alles om een goede meesteres te zijn. Ik ben blij dat ik meesteres Kim ken, en dat ik soms langs mag komen. Carte Blanche durf ik ook aan Meesteres Kim te geven. Dit komt door het vertrouwen dat ik in Mrs Kim heb. Deze week heb nog een mooie sessie gehad. Dagen later voel ik mij nog als herboren.

 6. Ik vind Kim een geweldige mrs.
  ze verstaat haar vak als geen ander.
  buiten dat is het ook een hele mooie sexy vrouw.
  Ze Let echt echt op je lichaam taal of je iets aan kunt of niet.
  Ik vind dat Kim dit echt verdient.

2 Trackbacks & Pingbacks

 1. Nieuwe website Meesteres Kim
 2. TKW Awards: Nominaties 2016

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*