Meesteres Morticia (Antwerpen)

Profiel

De liefde voor SM heeft steeds een prominente rol gespeeld in Mijn leven.

Reeds in Mijn kinderjaren fantaseerde Ik over opsluiting en bondagespelletjes.  In mijn puberjaren moesten Mijn eerste liefjes het al snel ontgelden.  Het gaf Me een heerlijk gevoel om ze vast te binden en hun tepels te pijnigen.

De daaropvolgende jaren werd Mijn drang naar dominantie en macht steeds heftiger. Tijdens Mijn universitaire studies bezocht Ik regelmatig SM-fuiven om Mijn honger naar SM te stillen.

Na Mijn studies boden zich niet onmiddellijk de kansen aan die Mij als architecte konden bekoren. Of misschien was de passie voor SM wel te groot.

Al snel nam Ik de beslissing om Mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen in een SM-studio, voortaan zou Ik als Meesteres Morticia aangesproken worden.

De vele mooie momenten die Ik samen met Mijn slaafjes beleef brengen Mij in een gelukzalige roes. Ik geniet enorm van slaafjes die zich volledig geven, die een drang ontwikkelen om onder Mijn vleugels hun grenzen te verkennen en verleggen.  Slaafjes die in Mijn ogen de kracht vinden om pijn te ervaren als genot. Slaafjes die vanuit hun hart Mijn dominantie erkennen en aanbidden .

Hoewel Ik zeer zeker een fetish heb voor tepels, houd Ik vooral van variatie. Mijn voorkeur gaat uit naar hardere sessies maar ook de zachtere aanpak en zelfs beginners geven Me veel voldoening.
Het is altijd prettig om met beginnende slaven alle richtingen af te tasten om vervolgens S/samen een weg in te slaan. De laatste jaren val ik ook op (gedwongen) travestie en cuckolding. Beide voorkeuren combineer ik dan met mijn BDSM ideeën, maar uitsluitend met diegene die perfectie en totale inzet kunnen tonen.

Contact:

Persoonlijke website:  http://www.mrsmorticia.com

Telefoon: +32(0)494/783996

E-mail: info@MrsMorticia.com

 

 

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. FemDomania 9
  2. Vinyl Queen ontvangt in Antwerpen op 8-12 april
  3. Mistress Shane en Meesteres Morticia presenteren Femdomania 11

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*