bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Meester Bert

SONY DSCProfiel

Je kunt me best wel een levensgenieter noemen, ik weet van de leuke dingen in het leven te genieten, mrbert zónder de serieuze zaken te willen vermijden. Míj zul je niet vaak zomaar met de afstandsbediening “voor de buis” treffen. Er zijn veel leukere dingen die je in die tijd kunt doen. Mijn gevoeligheid wordt gewaardeerd en ik word gelukkig nog steeds als een lekkere vent omschreven.
Ik ben loyaal, open en eerlijk, zorgzaam, soms iets te idealistisch, maar ook heel ruimdenkend. Van jaloezie heb ik gelukkig geen last maar ik ben wel zuinig op wat ik heb en probeer op te bouwen met een onderdanige.
De sportschool schiet er soms bij in maar ook daarnaast probeer ik mijn conditie op peil te houden door training en voldoende beweging dit als compensatie voor mijn “kantoorbaan” als ontwikkelaar.

Zoals uit dit profiel al blijkt heb ik een sterke interesse in SM en eigenlijk is dit een belangrijk aspect van mijn sexuele leven. Hiermee heb ik dan ook al een ruime ervaring opgedaan met verschillende sub’s en slavinnen. Hierbij vind ik het af en toe leuk om als Dominant een spel of sessie te hebben met meerdere onderdanigen.
Daarnaast geeft het mij soms een extra kick als ik een spel speel met toeschouwers erbij , zoals dat bijvoorbeeld op bijeenkomsten van de VSSM of de Showboat mogelijk is.
Voor degenen die daar in geïnteresseerd zijn heb ik op deze uitnodiging staan.

Contact:

Website: Mr Bert

E-mail: mail@Mr-Bert.nl

Nieuws:

Lees al het nieuws over Meester Bert

 Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*