Info

The Kinky Web is de blog voor kinky Nederland en Vlaanderen zowel voor professional als lifestyle beoefenaars.

Ben je professional laat dan je profiel in de directory opnemen Vlaanderen / Nederland. Is bdsm meer iets voor de slaapkamer? Schrijf dan eens op wat je voelt als je haar met je zweep laat zien wie de baas is of misschien gebruik je gewoon een sjaaltje om hem eens vast te binden.  De lezers van TKW lezen het graag!

In de agenda kan je een overzicht zien van alle kinky/bdsm events voor de komende tijd. Organiseer je zelf bdsm events vraag dan een gratis account aan op de site en laat Nederland weten wanneer je volgende event is.

Behalve het plaatsen van profielen en aankondigingen is TKW veel meer. We hebben het geluk om enkele zeer goede schrijvers in ons team te hebben die zowel columns als verhalen schrijven. We zijn dan ook erg trots op de bijdragen van schrijver/fotograaf Hans van der Kamp. Wil je weten hoe het er in een echte femdom relatie met een professioneel Meesteres, lees dan de avonturen van Joris en Madame Caramel.

In de meeste gevallen is het plaatsen van nieuws/events/verhalen gratis. Heb je echter een commerciële boodschap of wil je vaker je bericht plaatsen kijk dan naar de advertentie mogelijkheden.

Neem contact op via: info@thekinkyweb.nl

 
Disclaimer:
The Kinky Web heeft copy/image rights hoog in het vaandel staan. Waar mogelijk crediteren we de fotograaf. Omdat de meeste foto’s door veelvuldig gebruik onder “public domain” vallen is het vaak niet mogelijk om de fotograaf te achterhalen. Ben je rechthebbende neem dan contact op met de redactie.

10 Reacties op Info

  1. Goede avond

    Via iemand die hier bekend is, ben ik gewezen op deze site. De reden is dat ik best wel veel verhalen schrijf, op een andere bdsm site. En nu vroeg ik me af of ik op thekinkyweb ook mijn verhalen zou mogen publiceren.

    Groetjes Missie i

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*