Awards

 

Bekijk de uitslag van de TKW Awards 2018

TKW Awards 2018
Met trots stelt The Kinky Web de vierde editie van TKW-Awards voor.  Na het succes van de vorige jaren 2015,2016,2017
willen we hier graag een vervolg aan geven. Met deze awards willen wij de BDSM scene in Nederland en Vlaanderen een positieve impuls geven. Vooral willen wij met deze awards mensen in het zonnetje zetten die het afgelopen jaar (mei 2016 – mei 2017) een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van BDSM en daarbinnen met name het Femdom als een positieve en respectabele lifestyle. Wij hopen dat hiermee The Kinky Web ook haar steentje gaat bijdragen aan de ontwikkeling van de BDSM en Kinky scene in Nederland en Vlaanderen.Bij een award uitreiking is natuurlijk belangrijk het wie, wat en hoe.Wie?Wij hebben de volgende categorieën awards in het leven geroepen:

 • Beste Dominant 2018 (Vrouwelijk en mannelijk)
 • Beste BDSM Event 2018
 • BDSM Professional 2018

Wat?

Er zijn natuurlijk ook criteria. Die hebben we met opzet wat algemeen geformuleerd. Want uiteindelijk gaan de bezoekers van TKW bepalen wie er ook dit jaar met de awards vandoor gaat.

 • Bijdrage die de kandidaten leveren aan ontwikkeling BDSM scene in Nederland en Vlaanderen
 • In hoeverre zij Inhoud geven aan kernwaarden BDSM (R5V)
 • In hoeverre zij zichtbaar zijn buiten de BDSM scene
 • Criteria, aangedragen door degenen die kandidaten voordragen

Hoe?

Wij werken met een systeem van nominaties.

Bezoekers van de site kunnen kandidaten voor  beste dominant en beste event  voordragen. De nominees moeten een vermelding op thekinkyweb hebben, wonen in Nederland of België en mogen zowel amateur als professioneel zijn. De jury selecteert de genomineerden en vanaf dan kan er gestemd worden.  Je mag 1 keer per dag stemmen per categorie 2 weken lang.

Voor BDSM professional mag je alleen nomineren als je zelf ook in de profesionele bdsm wereld werkzaam bent. Na de nominaties wordt een short list bekent gemaakt, waarna iedere profesional slechts eenmaal mag stemmen via email.

De prijzen:

De winnaars worden bekend gemaakt  op deze website.

 • Je krijgt een mooi logo dat je op je website kan plaatsen zodat iedereen kan zien dat je gewonnen hebt. Maar natuurlijk zijn er ook echte prijzen.

Omdat we hopen nog veel meer prijzen via sponsors binnen te krijgen worden deze pas over de categorieën verdeelt als de uiteindelijke nominaties bekend worden gemaakt. Tot de prijzen behoren in ieder geval:

Regels:

 •  Alleen stemmen winnen via bdsm communities. Oproepen op vanilla sites zijn niet toegestaan en deze stemmen zullen verwijderd worden.
 •  Plaats je een link naar je profiel op je website, zet dan ook een link naar deze pagina zodat de andere nominees ook zichtbaar zijn.

Sponsors:

De uitreiking van deze awards is een mooie gelegenheid je bedrijf eens onder de aandacht te brengen. Wellicht kan de uitreiking van een prijs zelfs bij de sponsor in het bedrijf of winkel plaatsvinden! We bespreken graag de mogelijkheden met sponsors, neem daarvoor contact op voor de mogelijkheden.

Nominaties (Beste Dominant 2018) – stem nu!

Nominaties (Beste Event 2018)

Nominaties (Professional 2018)
Voor beste professional kan je alleen via email stemmen en moet je de in de bdsm wereld werken, stuur je stem naar info@thekinkyweb.nl

Sponsers:hds

londontanners

24 Reacties op Awards

 1. Ik ben niet bekend met haar Dominantie, maar kan wel spreken over haar persoonlijkheid, integriteit, verschijning en overweldiging. Ik nomineer Nikita.

 2. Ik vindt deze awards persoonlijk ik een grote aanfluiting.
  Het valt mij op dat de gevestigde orde behalve Meesteres Manita niet aan bod komt en dit terwijl het overal kommer en kwel is maar bij deze twee rotten uit het vak Meesteres Illucia en Meesteres Kate nergens worden genoemd
  Ikzelf moet tijdig een afspraak maken met deze twee dames om zo op tijd een sessie te kunnen boeken omdat het een komen en gaan is van gasten of slaven die door hun of een van beiden gedomineerd wordt.
  Deze dames of Mrs zijn puur en menselijk en nemen hun tijd en aandacht voor sessies.
  Ikzelf heb menig Meesteres bezocht destijds bezocht in welke studio Nederland ook rijk is en ook daarbuiten.

  • Het stond je vrij om ze aan te melden. Zowel Meesteres Kate als Meesteres Illucia worden heel hoog aangeschreven op de site.
   Volgend jaar beter je best doen om ze te promoten

 3. Wij komen binnenkort zelf met een site waardoor wij zelf een beoordeling geven aan een Profesionele Meesteres en een keurmerk.
  Wat het wordt eens hoogtijd dat daar op een serieuze manier mee wordt omgegaan en niet alleen maar door mannen die hun Pik achterna lopen.
  Mvg Meesteres Illucia

 4. Zonde van al mijn (dagelijkse) stemmen, ze gaan niet meetellen omdat ik voor n niet europees (VS) bedrijf werk wel gevestigd in europa en dus een niet europees IP adres heb gekregen is n discriminatie, staat ook niet vermeld op award pagina website

 5. Ik nomineer Hessa Domina, omdat zij geen rol speelt, maar het dominant zijn in haar bloed en genen heeft. Je merkt aan alles bij haar een niet te stuiten energie om die dominantie op haar ondergeschikten los te laten. Daarbij blijft ze je continu verrassen met spontaan opborrelende ingevingen en steeds weer nieuwe vondsten. Ze heeft humor en is een indrukwekkende en adembenemende verschijning. Het mooie is ook; bij haar kun je heel goed jezelf zijn, omdat zij dat ook is.

 6. FemDomiNation Femdom Party als event.
  Dit femdom feest is uitgegroeid naar een heel fijn event voor zowel losse slaven/subs als voor femdomkoppels zonder dat er “gejaagd” wordt door de slaven/subs.

  En Fetish Club 78 als professional voor hun bijdrage met buiten het organiseren van verschillende soorten events maar ook hun bijdrage aan oa. het biologisch en wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit Antwerpen naar BDSM

12 Trackbacks & Pingbacks

 1. And the winner is.. | Meesteres Sophie
 2. Beste event, grootste ambassadeur, “beste” Dominant (V/M) » Dominante Vrouwen Blog met Meesteressen en informatie over jouw Meesteres - Amsterdam
 3. Genomineerd voor Beste Dominant vrouwelijk, TKW Awards 2015 | Meesteres Talia
 4. TKW Awards 2016 – sponsors gezocht
 5. Nomineer kinksters voor 'The Kinky Web Awards 2016' - Naughty Business Report
 6. Sponsors gezocht voor TKW-Awards 2017
 7. TKW Awards 2017
 8. TKW Awards: Stemmen maar!
 9. Mistress Dubai en FemdomBall de nieuwe sponsors voor de Awards
 10. The Kinky Web Awards – Miss Victoria :: BDSM Meesteres
 11. The Kinky Web Awards – Miss Victoria :: BDSM Mistress
 12. TKW Awards & German Fetish Ball

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.