Awards

 

TKW Awards

 

We zijn druk bezig met voorbereidingen voor 2017, het concept zal iets aangepast worden. Hoewel dat het nomineren en stemmen zal blijven zoeken we ook naar een andere manier om de beste Dominante in het zonnetje te zetten in 2017.

We zijn op zoek naar sponsoren, neem contact met ons op als je wilt meegenieten van de enorme populariteit die de awards ondertussen verworven heeft.

Lees de uitslag 2016

 

Met trots stelt The Kinky Web de tweede editie van TKW-Awards voor.  Na het succes van vorig jaar willen we hier graag een vervolg aan geven. Met deze awards willen wij de BDSM scene in Nederland en Vlaanderen een positieve impuls geven. Vooral willen wij met deze awards mensen in het zonnetje zetten die het afgelopen jaar (mei 2015 – mei 2016) een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van BDSM en daarbinnen met name het Femdom als een positieve en respectabele lifestyle. Wij hopen dat hiermee The Kinky Web ook haar steentje gaat bijdragen aan de ontwikkeling van de BDSM en Kinky scene in Nederland en Vlaanderen.Bij een award uitreiking is natuurlijk belangrijk het wie, wat en hoe.Wie?Wij hebben de volgende categorieën awards in het leven geroepen:

 • Beste Dominant 2016 (Vrouwelijk en mannelijk)
 • Beste BDSM Event 2016
 • BDSM Ambassadeur 2016

Wat?

Er zijn natuurlijk ook criteria. Die hebben we met opzet wat algemeen geformuleerd. Want uiteindelijk gaan de bezoekers van TKW bepalen wie er ook dit jaar met de awards vandoor gaat.

 • Bijdrage die de kandidaten leveren aan ontwikkeling BDSM scene in Nederland en Vlaanderen
 • In hoeverre zij Inhoud geven aan kernwaarden BDSM (R5V)
 • In hoeverre zij zichtbaar zijn buiten de BDSM scene
 • Criteria, aangedragen door degenen die kandidaten voordragen

Hoe?

Wij werken met een systeem van nominaties.

Bezoekers van de site kunnen kandidaten voor alle vier de categorieën voordragen. De nominees moeten een vermelding op thekinkyweb hebben, wonen in Nederland of België en mogen zowel amateur als professioneel zijn. De jury selecteert de genomineerden en vanaf dan kan er gestemd worden.  Je mag 1 keer per dag stemmen per categorie 2 weken lang.

De prijzen:

De winnaars worden bekend gemaakt op 10 juni tijdens een spannende uitreikingsshow bij Manita’s showboat

 • Je krijgt een mooi logo dat je op je website kan plaatsen zodat iedereen kan zien dat je gewonnen hebt. Maar natuurlijk zijn er ook echte prijzen.

Omdat we hopen nog veel meer prijzen via sponsors binnen te krijgen worden deze pas over de categorieën verdeelt als de uiteindelijke nominaties bekend worden gemaakt. Tot de prijzen behoren in ieder geval:

Regels:

 •  Alleen stemmen winnen via bdsm communities. Oproepen op vanilla sites zijn niet toegestaan en deze stemmen zullen verwijderd worden.
 •  Plaats je een link naar je profiel op je website, zet dan ook een link naar deze pagina zodat de andere nominees ook zichtbaar zijn.

Sponsors:

De uitreiking van deze awards is een mooie gelegenheid je bedrijf eens onder de aandacht te brengen. Wellicht kan de uitreiking van een prijs zelfs bij de sponsor in het bedrijf of winkel plaatsvinden! We bespreken graag de mogelijkheden met sponsors, neem daarvoor contact op voor de mogelijkheden.

STEMMEN GESLOTEN

Nominaties (Beste Dominant 2016)

Nominaties (Beste Event 2016)

Nominaties (Ambassadeur 2016)

Sponsers:hds

club78

londontanners

9 Reacties op Awards

6 Trackbacks & Pingbacks

 1. And the winner is.. | Meesteres Sophie
 2. Beste event, grootste ambassadeur, “beste” Dominant (V/M) » Dominante Vrouwen Blog met Meesteressen en informatie over jouw Meesteres - Amsterdam
 3. Genomineerd voor Beste Dominant vrouwelijk, TKW Awards 2015 | Meesteres Talia
 4. TKW Awards 2016 – sponsors gezocht
 5. Nomineer kinksters voor 'The Kinky Web Awards 2016' - Naughty Business Report
 6. Sponsors gezocht voor TKW-Awards 2017

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*