Awards

 

TKW Awards 2017
Met trots stelt The Kinky Web de derde editie van TKW-Awards voor.  Na het succes van de vorige jaren 2015,2016
willen we hier graag een vervolg aan geven. Met deze awards willen wij de BDSM scene in Nederland en Vlaanderen een positieve impuls geven. Vooral willen wij met deze awards mensen in het zonnetje zetten die het afgelopen jaar (mei 2016 – mei 2017) een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van BDSM en daarbinnen met name het Femdom als een positieve en respectabele lifestyle. Wij hopen dat hiermee The Kinky Web ook haar steentje gaat bijdragen aan de ontwikkeling van de BDSM en Kinky scene in Nederland en Vlaanderen.Bij een award uitreiking is natuurlijk belangrijk het wie, wat en hoe.Wie?Wij hebben de volgende categorieën awards in het leven geroepen:

 • Beste Dominant 2017 (Vrouwelijk en mannelijk)
 • Beste BDSM Event 2017
 • BDSM Professional 2017

Wat?

Er zijn natuurlijk ook criteria. Die hebben we met opzet wat algemeen geformuleerd. Want uiteindelijk gaan de bezoekers van TKW bepalen wie er ook dit jaar met de awards vandoor gaat.

 • Bijdrage die de kandidaten leveren aan ontwikkeling BDSM scene in Nederland en Vlaanderen
 • In hoeverre zij Inhoud geven aan kernwaarden BDSM (R5V)
 • In hoeverre zij zichtbaar zijn buiten de BDSM scene
 • Criteria, aangedragen door degenen die kandidaten voordragen

Hoe?

Wij werken met een systeem van nominaties.

Bezoekers van de site kunnen kandidaten voor  beste dominant en beste event  voordragen. De nominees moeten een vermelding op thekinkyweb hebben, wonen in Nederland of België en mogen zowel amateur als professioneel zijn. De jury selecteert de genomineerden en vanaf dan kan er gestemd worden.  Je mag 1 keer per dag stemmen per categorie 2 weken lang.

Voor BDSM professional mag je alleen nomineren als je zelf ook in de profesionele bdsm wereld werkzaam bent. Na de nominaties wordt een short list bekent gemaakt, waarna iedere profesional slechts eenmaal mag stemmen via email.

De prijzen:

De winnaars worden bekend gemaakt  op deze website.

 • Je krijgt een mooi logo dat je op je website kan plaatsen zodat iedereen kan zien dat je gewonnen hebt. Maar natuurlijk zijn er ook echte prijzen.

Omdat we hopen nog veel meer prijzen via sponsors binnen te krijgen worden deze pas over de categorieën verdeelt als de uiteindelijke nominaties bekend worden gemaakt. Tot de prijzen behoren in ieder geval:

Regels:

 •  Alleen stemmen winnen via bdsm communities. Oproepen op vanilla sites zijn niet toegestaan en deze stemmen zullen verwijderd worden.
 •  Plaats je een link naar je profiel op je website, zet dan ook een link naar deze pagina zodat de andere nominees ook zichtbaar zijn.

Sponsors:

De uitreiking van deze awards is een mooie gelegenheid je bedrijf eens onder de aandacht te brengen. Wellicht kan de uitreiking van een prijs zelfs bij de sponsor in het bedrijf of winkel plaatsvinden! We bespreken graag de mogelijkheden met sponsors, neem daarvoor contact op voor de mogelijkheden.

Nominaties (Beste Dominant 2017)

Nominaties (Beste Event 2017)

Nominaties (Professional 2017)

Nomineer je Meester/Meesteres nu, stuur niet enkel een naam maar vertel ook waarom deze een award verdient: info@thekinkyweb.nl

Sponsers:hds

londontanners

11 Reacties op Awards

8 Trackbacks & Pingbacks

 1. And the winner is.. | Meesteres Sophie
 2. Beste event, grootste ambassadeur, “beste” Dominant (V/M) » Dominante Vrouwen Blog met Meesteressen en informatie over jouw Meesteres - Amsterdam
 3. Genomineerd voor Beste Dominant vrouwelijk, TKW Awards 2015 | Meesteres Talia
 4. TKW Awards 2016 – sponsors gezocht
 5. Nomineer kinksters voor 'The Kinky Web Awards 2016' - Naughty Business Report
 6. Sponsors gezocht voor TKW-Awards 2017
 7. TKW Awards 2017
 8. TKW Awards: Stemmen maar!

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*