Awards Uitslag

Uitslag 2016

 

 

 

Na een felle strijd is dan eindelijk de dag aangebroken, de uitslag van de awards.

Als eerste toch even zeggen dat het een heel fijne ervaring was. Eigenlijk waren de nominaties het leukste. Sommige stuurden heel droog alleen de naam van hun eigen Meesteres in. Maar van anderen krijg ik een ontroerend verhaal hoe hun Meesteres hun leven heeft veranderd. Sommige zaten echt op een slecht punt in hun leven en hun Meesteres deed veel meer dan alleen een beetje meppen. Ze brachten weer stabiliteit en genot terug in hun leven en deze dames hebben dan ook zeker de nominaties gehaald. Mooi was ook de collegialiteit veel nominaties zijn binnen gekomen van collega’s en dat voelt ook extreem goed.

Ik heb met verbazing de reacties gelezen die soms ook negatief waren, dat het proces niet eerlijk verliep, dat ze niet begrepen waarom die er niet tussen zat en zei wel. Natuurlijk is dit een populariteitswedstrijd, The Voice of Holland maar dan in de bdsm wereld. Maar toch zegt populariteit wel degelijk iets, je kan geen tientallen mensen op je laten stemmen als ze niet echt in je geloven. In de categorie ambassadeur vangen we dit onderdeel. Daar zaten alleen mensen in de gemeenschap echt geholpen hebben met een zeer terechte winnaar.

De uitslag:
Categorie Beste Dominant 2015: Ze is een vertegenwoordiging van een Moderne veelzijdige Meesteres met een ongelooflijke hoeveelheid trouwe gepassioneerde slaven. Met trots stel ik voor de winnaar in de categorie Beste Dominant van 2015: Meesteres Lynn Cane ze wint de overnachting in de Hoxton Dungeon Suite.
Ze heeft een hevige strijd gevoerd met Meesteres Sophie die dan ook terecht tweede is geworden en ze wint hiervoor het boek: Mijn Zwakte is mijn kracht van Lucky Man.

Categorie Beste Event: Enkele jaren geleden waren er heel weinig echte Femdom events in Nederland. Natuurlijk had je de bekende grote feesten maar een selecte avond waar vooral spel centraal staat en de verhouding slaven en Meesteressen goed zat was er niet. Meesteres Mercy bracht daar verandering in met haar Club Femme de heerlijkheid van de vrouw centraal staat en vooral veel gespeeld wordt. Club Femme is dan ook de terecht winnaar van deze categorie en winnaar van de bol.com bon.

Categorie Ambassadeur: Dit was super spannend, Meesteres Denise en Studente Evy lagen nek aan nek. Ze zouden beide dan ook terecht winnaars zijn. Een thesis schrijven over bdsm zorgt er voor dat ze voor de rest van haar leven verbonden zal zijn aan dit onderwerp, dapper en jammer genoeg hard nodig. De hartstocht en passie waarmee Meesteres Denise in haar lange carrière haar slaven domineert lijkt op sommige vlakken meer op therapie. Ze heeft het leven van zoveel mensen positief beïnvloed en altijd zichzelf gebleven een prettig gestoorde sadiste met een behulpzaam karakter daarom is ze ook terecht onze Ambassadeur van 2015 en wint ook de bol.com bon.

Als laatste moet ik natuurlijk iedereen bedanken die zo massaal gestemd heeft. Uiteindelijk waren er 1973 stemmen binnen gekomen. Ik had zo gehoopt om de 2000 te halen maar net niet gelukt. Uit iedereen die een nominatie heeft ingestuurd is er een naam getrokken. Dat is “Alex L.” geworden. Je krijgt een e-mail met daarin de bol.com bon.

Bedankt allemaal en tot volgend jaar voor de TKW-Awards 2016!

uitslag-denise

uitslag-event

uitslagdominant

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. The Kinky Web | ssssluijterssexyblog

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*