Adverteer

Heb je een nieuwtje voor de site, wil je een profiel, heb je een verhaal geschreven dan is het eenmalig plaatsen op de site altijd gratis.

Wordt een Premium Meesteres op The Kinky Web. Rechts op de site staat een lijst van 25 Meesteressen. Door op like (duimpje) op je profiel wordt je bovenaan de lijst gezet. Premium Meesteressen staan altijd bovenin. Je krijgt een eigen account, waarmee je de tekst en foto’s van je profiel kan aanpassen. Je bent premium Meesteres voor €60,- per maand (25% korting bij 3 maanden of meer)

Heb je een commerciële boodschap dan kan dat via  advertorials.

  • Meesters,Meesteressen, eenmanszaken, verenigingen: € 30,- per bericht
  • winkels, sm-studios, event organisatoren: €50,- per bericht

Er is 1 bannerplek beschikbaar op de eerste pagina met een maximum afmeting van 728px × 90px aan €75,- per week.

Heb je een bijzonder bdsm product laat het ons reviewen en krijg op deze manier gratis reclame voor je product op de website.

Neem contact op voor alle mogelijkheden: info@thekinkyweb.nl

Wordt sponsor van TKW awards en lift mee op alle aandacht die de awards krijgen.

Alle prijzen zijn exclusief de geldende BTW

4 Reacties op Adverteer

  1. Ik ken dit niet op leeftijd en vind kinky en leer fetisj en pijn ik wil dit mee maken voor ik niet meer kan woon in Zuidoost Drenthe wil graag in deze omgeving hulp hebben om door het koude bad en het leuk te vinden kan wel verplaatsen liefst in kleine omgeving in het noorden Nederland zuid oost een groet wie helpt mij op weg Bertus

  2. Ik ben een lifestyle lustslaaf en zoek een vaste SM-hardcore vaste relatie 24/24 7/7 met Meesteres uit de omgeving van Zwalm, BE mijn mobiel 320487687581

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*